DE CE a retras Primăria Capitalei de pe site mai multe documente oficialePrimăria Capitalei anunţă că o parte din documentele publicate pe site, printre care declaraţii de avere, procese verbale ale şedinţelor de Consiliu General sau hotărâri adoptate de CGMB, au fost retrase temporar de pe site, având în vedere că acestea conţineau informaţii cu caracter personal.

DE CE a retras Primaria Capitalei de pe site mai multe documente
DE CE a retras Primăria Capitalei de pe site mai multe documente

"Odată cu intrarea în vigoare, la data de 25.05.2018 a Regulamentului UE nr. 679/27.04.2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, s-a constatat că mare pare din documentele publicate pe site până în 2018 conţin informaţii cu caracter personal, prin urmare au fost retrase de pe site şi mutate temporar în vederea verificării acestora", se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES de PMB.

Conform sursei citate, la finalizarea verificărilor, când documentele vor respecta Regulamentul UE 679/27.04.2018, acestea vor fi republicate pe site.

Etichete: date cu caracter personal, documente site PMB, Primăria Capitalei, site primaria Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE