De ce a vrut să se sinucidă Costin MărculescuCostin Mărculesu a postat un mesaj îngrijorător pe pagina lui de Facebook, în urmă cu aproape două luni, mesaj în care mărturisea că vrea să moară.

De ce a vrut sa se sinucida Costin Marculescu (Foto wowbiz.ro)
De ce a vrut să se sinucidă Costin Mărculescu (Foto wowbiz.ro)

Mesajul lăsat pe Costin Mărculescu pe Facebook a fost şters imediat, după ce admiratorii lui s-au alertat. "Ei uite cã dusmanii mei si-au vãzut visul cu ochii... de fapt o sã-l vadă in scurt timp. Costin Mãrculescu nu o sã mai fie... sper să fie multă lume la mine la cimitir la Bellu la cât bine am făcut la lume si la cât am putut bucura spectatorii... de teatru si telespectorii tv. Atât am putut...", scria el, la sfârşitul lunii august, potrivit Libertatea.

Astăzi, Mărculescu a mărturisit că a scris mai multe astfel de mesaje pe Facebook, pentru a se amuza şi că nu a avut niciodată gânduri negre.

"Eu mă joc cu fanii mei de pe Facebook şi postez tot ce-mi trece prin cap. Am şters acel mesaj după trei ore. De-a lungul vieţii am fost şi foarte sus şi foarte jos şi nici în momentele cele mai dificile nu mi-a trecut prin cap să îmi iau zilele", a spus el, la Antena Stars. 

Sursa: romaniatv.net

Etichete: costin marculescu, sinucidere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h