De ce nu a mai continuat seria BRIGADA DIVERSE. Dezvăluirile lui PapaianiSeria BD a avut viață scurtă din cauza... miliției. Sebastian Papaiani, interpretul plutonierului Căpșună din seria Brigada Diverse (BD), a povestit la o emisiune TV motivul pentru care comedia a avut doar trei părți.

De ce nu a mai continuat seria BRIGADA DIVERSE
De ce nu a mai continuat seria BRIGADA DIVERSE

Filmul a fost oprit din cauza unui general care nu a gustat comedia, considerând că BD își bate joc de miliție.

"A fost un general. Generalul Constantin. Un rom inteligent a oprit filmul. Era deștept foc! Ardea! A oprit filmul pentru că a considerat că ne băteam joc de miliție. După ce am terminat trei filme și-a dat seama. Vă dați seama ce deștept era?!", a spus Papaiani, citat de paginademedia.ro

Cum a pus Generalul Constantin bețe-n roate serialului? „N-a mai dat uniforme, n-a mai dat pistoale fără gloanțe. N-a mai dat voie miliției să meargă cu noi la filmări", a dezvăluit Papaiani.

Interpretul plutonierului Căpșună a mai povestit că Nicolae Țic, unul dintre cei care a scris celebra serie, făcuse scenariul pentru 11 filme de o oră și 45 de minute.

Etichete: BD, Brigada Diverse, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani

0/1 COMENTARII
NOEMI
16 Feb 16:21
+0
VOTURI
-0
Proiect nou, de talie mondiala!Nu este necesar nici un fel de experienta, decat cunostinte minime de computer!Oferim curs de instruire gratuit si complet, de la zero pe computer!Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala .Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal .Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima si corectitudine.Daca va intereseaza va oferim alte detalii dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect “Info” la adresa de email : balannoemierika@gmail.com
O ZI BUNA!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE