DE CE a refuzat Gabriela Firea să participe la dezbaterea electorală de la România TV UPDATEALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea, candidatul PSD+UNPR la Primăria Capitalei, a anunțat, într-un comunicat de presă, că nu participă la dezbaterea electorală organizată luni seara de România TV, unde şi-au mai anunţat prezenţa şi alţi candidaţi, respectiv Daniel Barbu, Bogdan Diaconu, Iulia Gorea-Costin, Cătălin Predoiu, Adrian Severin şi Robert Turcescu. Firea a explicat și motivele refuzului participării la confruntarea electorlaă. Nicușor Dan a declinat și el invitația.

DE CE refuza Gabriela Firea sa participe la dezbaterea electorala de la Romania TV (Foto digi24.ro)
DE CE refuză Gabriela Firea să participe la dezbaterea electorală de la România TV (Foto digi24.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Am participat la aproape toate dezbaterile televizate despre problemele bucureştenilor, care au avut loc, până acum, în campania electorală. Am acceptat să intru în confruntare cu toţi candidaţii, indiferent de televiziunea la care am fost invitată. În ultimele zile, însă, am constatat că unii dintre contracandidaţii mei şi-au epuizat ideile și au trecut la atacuri politice şi la atacuri la persoană.

Prin atitudinea și acţiunile lor au scăzut mult nivelul dezbaterii, încercând s-o deturneze de la tema ei principală: rezolvarea problemelor bucureştenilor. Mă aştept ca aceste atacuri la adresa mea şi a familiei mele să continue şi chiar să crească în intensitate. În consecinţă, am luat decizia de a nu participa la emisiunea electorală organizată în această seară la RTV.

CITEŞTE ŞI Turcescu acuză "blat" între Firea și Predoiu la dezbaterile TV

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Am adoptat, de la începutul campaniei, o atitudine pozitivă, prezentând soluţiile mele pentru București și pentru bucureşteni. Nu am intrat în dezbateri politice, fără legătură cu interesele Capitalei, şi nici nu am aruncat cu noroi în contracandidaţii mei. Cred că aceasta trebuie să fie atitudinea unei persoane care doreşte să fie primarul Bucureştiului. Sunt convinsă că bucureştenii aşteaptă soluţii şi nu discuţii murdare. Campania mea continuă ca si până acum. În următoarele zile, mă voi întâlni cu bucurestenii si le voi prezenta, in continuare, solutiile mele", a transmis Gabriela Firea, candidatul Alianţei PSD+UNPR pentru Primăria Capitalei.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PMP la funcția de primar general al Capitalei, Robert Turcescu, și-a exprimat nemulțumirea, luni, față de faptul că nu a fost invitat la dezbaterile televizate de la unele posturi, acuzând faptul că Gabriela Firea se teme de dezvăluirile privind legăturile acesteia cu firmele lui Dan Voiculescu și că, totodată, între candidatul PSD și cel al PNL, Cătălin Predoiu, există un "blat de tip USL".

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, luni, participare dezbatere electorala romania tv, rtv

0/1 COMENTARII
Geo
30 May 17:17
+0
VOTURI
-0
Pt ca nu se spalase la fund si nu vroia sa ii lase pe realizotorii romaniatv cu un gust... neplacut

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE