De ce s-a despărțit Vanghelie de Oana MizilVanghelie şi Oana Niculescu Mizil s-au despărțit după doi ani de relație.

Oana Mizil va fi exclusa din PSD, sustine secretarul general adjunct al partidului
Oana Mizil va fi exclusă din PSD, susţine secretarul general adjunct al partidului

După doi ani de relație cu Oana Mizil, edilul Sectorului 5 a decis să se întoarcă la Charlotte, femeia despre care a spus întotdeauna că e soţia lui, chiar dacă nu i-a legat vreodată un act de stare civilă, scrie Libertatea.ro.

În ultima vreme, edilul Sectorului 5 e văzut aproape zilnic de vecini la casa din bulevardul Dacia, acolo unde locuieşte şi Charlotte. Mai mult, faptul că şi cele două maşini de lux ale primarului sunt parcate zilnic în faţa a celeiaşi vile sunt încă o confirmare că primarul Marian Vanghelie a rupt relaţia cu Oana Mizil.

"Ştiu că nu mai sunt împreună de ceva vreme. S-ar putea să fie vorba de trei sau patru luni. Marian a înţeles că e mai bine pentru el să se întoarcă la cea care i-a dăruit un băiat minunat şi care l-a acceptat cu bune şi cu rele. A decis să lase aventurile cu colegele mai tinere. L-a luat şi pe el valul pentru o perioadă, dar acum îşi vede de familie şi de treburi", a spus un amic al primarului.

Gurile rele spun că însă Vanghelie a fugit de datoriile Oanei Mizil. Din câte se pare, aceasta are datorii la bănci de aproape 2.000.000 de euro, lucru pe care primarul Sectorului 5 nu îl ştia, iar datoriile Oanei Mizil făcute împreună cu fostul ei soţ, nu pot fi acoperite de apartamentul pe care aceștia l-au pus gaj.

Etichete: Marian Vanghelie, Oana Mizil

0/1 COMENTARII
gigi becali
28 sep 17:44
+0
VOTURI
-0
o nesabuita a luat bani de la lume si acum va incepe sa traga tepe eu de ex am luatdecizia puscariabila de a ii reface averea lui zmarandescu pierduta din cauza mea .free gigi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE