DE CE s-a surpat carosabilul pe strada Dezrobirii din CapitalăCarosabilul s-a surpat pe o porţiune din strada Dezrobirii din Sectorul 6 al Capitalei, în zona Gorjului, în cursul dimineţii de marţi. Potrivit autorităţilor, strada a cedat după ce un camion de mare tonaj a trecut prin zonă. Strada în cauză se află în administrarea Administraţiei Străzilor Bucureşti. 

DE CE s-a surpat carosabilul pe strada Dezrobirii din Capitala
DE CE s-a surpat carosabilul pe strada Dezrobirii din Capitală

Un crater uriaș s-a format marţi pe strada Dezrobirii din Bucureşti, la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul.

Ca urmare a surpării părții carosabile, traficul rutier a fost restricționat, în cursul dimineţii de marţi. 

Carosabilul a cedat după ce un camion de mare tonaj a trecut prin zonă. 

Surparea asfaltului pe strada Dezrobirii din zona Gorjului a fost anunțată la 112, inclusiv la echipele de lucru ApaNova care ar executat anterior o lucrare în zonă.

Reprezentanții Apa Nova București anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că marți, la ora 10:50, Poliția Rutieră a sesizat prin stația radio Apa Nova București privind apariția unei tasări pe strada Dezrobirii.

"Echipele operaționale ale Apa Nova București s-au deplasat în regim de urgență la adresa indicată și au constatat la ora 11:15 tasarea accentuată a carosabilului, pe banda a doua de circulație, pe o suprafață inițială de 4 mp. Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare. Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate. În caz de necesitate, echipele operaționale ale companiei vor acorda sprijin furnizorului de apă caldă și căldură din municipiul București pentru remedierea avariei apărute", potrivit Apa Nova.

Etichete: Apa Nova, Sectorul 6, strada dezrobirii, surpara strada gorjului, surpare carosabil, surpare strada

0/1 COMENTARII
Florin SANDU
21 aug 14:59
+0
VOTURI
-0
Doua asemeni gropi in dar de dimensiuni mai mici sunt de mai bine de 3 saptamani pe strada Viilor din localitatea Clinceni, Ilfov, insa pe care nu le-a bagat nimeni in seama din cauza ca inca se mai poate trece peste ele fara mare dificultate sa nu mai aduc la cunostinta faptul ca asfaltul de foatre proasta calitate a fost taiat de un vecin care probabil sa bransat la reteaua de canalizare a comunei si care este in continuare ne-refacut, dar nu-i nimic ca se apropie alegerile pentru ocuparea postului de primar, o ocazie buna sa ne faca pe toti sa-l schimbam pe actualul care se pare ca sa "plictisit" de prea multi ani in acest post!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE