De ce S-AU OPRIT lucrările de reabilitare termică în Sectorul 4Lucrările de reabilitare termică s-au oprit temporar în Sectorul 4. Decizia a fost luată de administraţia locală pe baza solicitărilor venite de la locatari, spune primarul Daniel Băluţă.

De ce S-AU OPRIT lucrarile de reabilitare termica in Sectorul 4
De ce S-AU OPRIT lucrările de reabilitare termică în Sectorul 4

"Nu mai punem schele noi pe blocuri, în această perioadă, pentru că ar trebui să dăm jos aparatele de aer condiţionat, iar oamenii nu şi-au dorit acest lucru. Astfel, am preferat să oprim temporar lucrările, mai ales pe perioada caniculei. De asemenea, tencuiala decorativă nu se poate da decât în anumite condiţii de temperatură pentru că altfel ar crăpa", a declarat pentru RomaniaTV.net primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Potrivit primarului, lucrările de reabilitare termică se desfăşoară în acest moment doar la 40 de blocuri, ele fiind începute din primăvară.

După cum a precizat edilul, în acest an ar urma să fie reabilitate termic 150 de blocuri din Sectorul 4, finanţarea fiind asigurată parţial şi dintr-un credit de la Banca Europeană de Investiţii (BEI) în sumă de 20 milioane euro.

"Avem programate pentru acest an 150 de blocuri şi sper să reuşim să le facem pe toate. Bani avem, avem şi contractul de finanţare. Suntem într-o uşoară întârziere dar le vom termina în 3-4 luni. Putem să facem în jur de 20.000 de apartamente din banii de la BEI", a comentat Băluţă.

Etichete: Daniel Băluță, reabilitare termica sector 4, Sector 4

0/4 COMENTARII
diaconu
20 nov 14:50
+0
VOTURI
-0
La fel se intimpla si in sectorul 3unde primarul negoita a inceput sute de blocuri dar nu mai are banii necesari sa le termine1 sau poate banii sunt necesari pentru pomenile parlamentarelor di decembrie?
caine
06 aug 23:34
+0
VOTURI
-0
ce zic eu si intelege "pisica"....ma gandeam sa aduci si alti bani pentru ce ziceam, adica (separat) bani de tevi colmatate si lifturi vechi. e greu,bai pisica !
pisica
06 aug 11:16
+0
VOTURI
-0
S-au luat bani pentru dat cu smacuri pe blocuri. Daca vrei sa faci altceva, respectiv sa pui panselute la balcoanele de la etajul 5 sau becuri rosii la intrarile in blocuri, trebuie alt proiect, alt imprumut, alti bani.
Nu poti lua banii luati pentru anvelopare si sa-i cheltui pe altceva, pentru ca aia se cheama deturnare de fonduri. Si nu stiu cat de puternic ar trebui sa fie primarul partidului de guvernamant ca sa scape de asa ceva...
caine
06 aug 09:20
+0
VOTURI
-0
Asta e vrajeala...termina el 150 de blocuri in cateva luni ?!!!Si daca vreun locatar o sa comenteze ca e praf si galagie, oprim lucrarile ,nu?
ps : Dar un program de schimbat tevile de caldura din interiorul cladirilor plus unul pt. schimbarea lifturilor vechi, pe cand ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE