De ce sa inchiriezi o masina pe termen lung?Industria automobilelor se confrunta cu o varietate de prejudecati atunci cand vine vorba despre inchirierea unui automobil. Conform opiniei populare, serviciile de rent-a-car sunt costisitoare si reprezinta un lux pentru persoanele din clasa sociala medie. Din fericire, insa, informatiile venite dinspre occident largesc din ce in ce mai evident perspectiva tuturor celor care conduc un automobil. Astfel, optiunea inchirierii unei masini nu doar ca devine un obicei normal, dar este si mult mai convenabila pentru soferi.

De ce sa inchiriezi o masina pe termen lung?
De ce sa inchiriezi o masina pe termen lung?

Daca locuiesti in Bucuresti, stii ca exista cateva firme care ofera servicii de rent-a-car si ca tarifele acestora sunt convenabile. Spre exemplu, Bucuresti Rent este una dintre companiile care detine o flota cu preturi la inchirierea automobilelor incepand de la 15 euro/zi si o multime de beneficii. Astfel, in cazul in care vrei sa te deplasezi pe o distanta mai lunga si nu vrei sa folosesti propria masina sau daca te afli in vizita in Bucuresti, ai la dispozitie un automobil confortabil si sigur.

Insa ce se intampla atunci cand ai nevoie de un automobil pe o perioada indelungata?

Beneficiile inchirierii unui automobil pe termen lung

Fie ca detii o companie a carei angajati trebuie sa se deplaseze zilnic cu masina sau ca te afli in Bucuresti in scop profesional pe o perioada mai lunga, inchirierea unei masini este intotdeauna varianta cea mai convenabila. Trebuie sa ai in vedere ca inchirierea pe termen lung presupune renegocierea contractului, iar tarifele devin mult mai mici.

Mai mult decat factorul financiar, te-ar putea convinge faptul ca scapi de stresul zilnic pe care ti-l aduce autoturismul personal sau transportul in comun. Serviciile de inchirieri masini Bucuresti precum bucurestirent.ro iti livreaza automobilul acolo unde ai nevoie de el, iti ofera asistenta rutiera, accesorii utile precum GPS sau scaun pentru copii si asigurare inclusa in pret. Masinile puse la dispozitie sunt noi, impecabile din punct de vedere tehnic, iar atunci cand apare o defectiune, ti se ofera o alta masina la schimb.

Indiferent daca vrei sa le oferi angajatilor tai mai multe beneficii sau daca ai nevoie chiar tu de un automobil in Bucuresti, serviciile de inchirieri masini ieftine Bucuresti au oferte foarte convenabile pentru tine.

Calatoresti frecvent cu avionul la Bucuresti? Cu ajutorul unei firme de inchirieri auto aeroport Otopeni primesti automobilul chiar in momentul aterizarii. Astfel, uiti de drumuri lungi si obositoare cu masina, de stresul provocat de defectiuni tehnice sau de programul transportului in comun.

Asadar, daca ai o companie cu mai multi angajati sau provii din afara capitalei, dar calatoresti des aici in scop de afaceri, tine minte urmatoarele aspecte:

  • - Serviciile de inchirieri masini Bucuresti ofera contracte cu termeni flexibili pe perioade mai lungi
  • - Nu te confrunti cu riscuri deprecierii autoturismului
  • - Ai parte de suport, asistenta si reguli transparente
  • - Poti alege dintr-o varietate de autoturisme
  • - Economisesti bani
  • - Uiti de stresul verificarilor tehnice

Serviciile de inchieri auto Bucuresti iti pot face viata mai usoara, iar tu poti face acelasi lucru pentru angajatii tai. Aliniaza-te cu stilul de viata modern si profitabil. 

Etichete: bucurestirent.ro, inchirieri masini, inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini ieftine bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE