DE CE şi-a închis contul de Facebook vicepreşedintele PSD, Gabriela FireaPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte al Partidului Social Democrat (PSD), şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Deocamdata nu a fost oferita o explicatie oficiala in acest sens, insa O posibila explicatie ar fi si faptul ca Gabriela Firea a fost supusa unui val de comentarii injurioase in ultima perioada pe pagina sa de Facebook - in contextul protestelor din intreaga tara, împotriva măsurilor din Justiţie luate de Guvernul PSD.

Inainte sa-si inchida contul de Facebook, primarul general a postat un indemn la semnarea unei petitii de sustinere a Guvernului Grindeanu.

"Eu am semnat! Semneaza si tu daca tii la Romania, la Constitutie, la respectarea votului romanilor din 11 decembrie", scria vineri Gabriela Firea pe Facebook, indemnandu-i pe romani sa intre pe site-ul petitieonline.ro si sa-si arate sustinerea fata de PSD si Guvernul Grindeanu.

Pagina oficiala de Facebook a primarului general al Capitalei era unul dintre cele mai urmarite conturi ale unui politician roman, inregistrand peste 480.000 de urmaritori - clasandu-se astfel pe locul 3 in Romania, dupa Klaus Iohannis si Victor Ponta, conform Facebrands, scrie stirileprotv.ro.

Etichete: facebook, facebook gabriela firea, firea, gabriela, Gabriela Firea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE