DE CE va fi inaugurat cu întârziere mall-ul Park Lake Plaza din TitanCel mai mare proiect de retail anunţat că va fi inaugurat, anul acesta în Bucureşti, a mobilizat pe şantier aproximativ 700 de muncitori, care lucrează de zor pentru ca ParkLake, mallul de lângă parcul IOR din Sectorul 3 să-şi primească primii clienţi în septembrie. Iniţial, mall-ul era programat a fi deschis în luna aprilie. 

DE CE va fi inaugurat cu intarziere mall-ul Park Lake Plaza din Titan (Foto compania)
DE CE va fi inaugurat cu întârziere mall-ul Park Lake Plaza din Titan (Foto compania)

Structura este gata, iar în sta­diul actual lucrările au intrat în linie dreaptă: se sudează, se finisează podelele, se amenajează parcarea subte­ra­nă de 2.500 de locuri. Oriunde îţi în­drepţi privirea, vezi muncitori, schele şi macarale.

„Vor fi două lifturi în mall şi încă cinci în interiorul magazinelor. Întregul centru comercial va avea două niveluri – parterul şi primul etaj, iar cinema­to­graful va fi la un nivel superior, către care accesul se va face pe o scară de la etajul 1", povesteşte chiar de pe şantier Fran­cisco Ramos de Fonseca, develop­ment manager al companiei Sonae Sier­ra, care, alături de Caelum De­ve­lop­ment, finanţează dezvoltarea proiectului, citat de Ziarul Financiar. 

Conform acestuia, inaugurarea mall-ului Park Lake Plaza a fost amânat pentru luna septembrie din cauza chiriaşilor. 

Tot la etaj va fi amplasată şi zona de fitness, unde va exista un centru WorldClass, cu piscină.

Cel mai mare chiriaş este Carre­four, care va ocupa 11.000 de metri pă­traţi, iar spaţiul în care va funcţiona este predat la sfârşitul acestei săptămâni. Chiriaşi noi pe piaţa locală sunt retai­lerul de modă Forever 21 şi Playpark, pe zona de divertisment.

Cum arată acum PARKLAKE PLAZA, cel mai nou mall din Bucureşti, şi cum va arăta la final VIDEO&FOTO

Mall-ul ParkLake Plaza, care se construieşte în prezent în Sectorul 3 din Capitală, lângă parcul Al.I. Cuza (IOR), va avea circa 70.000 metri pătraţi, iar cei care îl vor vizita vor avea la dispoziţie aproape 200 de magazine pentru shopping. ParkLake Plaza ar urma să fie deschis în toamna acestui an, fiind cel mai nou mall din Bucureşti, alături de Veranda Mall de la Obor.

(Sursa video dromedia.ro)

Ce magazine vor găsi bucureștenii la mall-ul ParkLake Plaza:
Debenhams, Reserved, Mohito, Sin Say, House, Cropp, H&M, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara, Pull & Bear, Oysho, Koton, Claire's, Springfield, Lee Cooper, KVL, TimeOut, Geox, Il Passo, Aldo, Piazza Italia, CCC, Swarovski, Splend'or, B&B
Douglas, Sephora, Yves Rocher, Kendra
Zara Home, Altex, Arsis, MaxiToys, Cărturești
Brioche Dorée, Coffee Republic, Filicori, Gloria Jean's Coffees, Fior di Latte, Fooda, Wu Xing, , K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, Rustic, Chopstix, SaladBox, Zaraza.

Etichete: intarziere deschidere, MALL PARK LAKE PLAZA, park lake plaza, Sectorul 3

0/7 COMENTARII
ANA
10 Sep 08:50
+0
VOTURI
-0
O constructie necesra pentru acest sector Inzilele de sarbatoare oamenii vor vizita mallul dupa o plimbare prin parc
Monica
02 Sep 12:32
+0
VOTURI
-0
grozav ca in sfarsit ceea ce a fost o groapa si un maidan zeci de ani la rand se vor transforma in sfarsit intr-un loc in care multi dintre romani isi vor putea gasi un loc de munca. Cred ca prin construktia lui va fi determinata si amenajarea suprafetei de parc si lac care este despartita usor de parcul AICuza.
Abia astept sa se deschida. Carfour este bine venit in aceasta zona. A crea locuri de munca este nemaipomenit.
john
16 Aug 22:42
+0
VOTURI
-0
ce copaci au taiat fratilor? ca era o groapa
Cristi
14 Jul 10:58
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca se vor deschide in Septembrie, sau daca o vor face o vor face cu am au facut-o cei de la Nepi cu MegaMall...pe genunchi!
Cam asa aratau lucrarile ieri:
http://www.skylens.ro/?p=57
cristi32
30 Jun 13:36
+0
VOTURI
-0
o tampenie , un cretinism. numai mall-ul ala mai lipsea. distrugi parcul , tai copacii , ca sa faci un kkt de mall. o sa se mai incurce si circulatia in zona din cauza lui .
niste idioti
Cris
18 Mar 13:10
+0
VOTURI
-0
Constructie monstruoasa, megalomanica care nu avea ce sa caute langa un parc ca IOR. Practic, polueaza vizual parcul, strica toata privelistea... O monstruozitate arhitecturala ca sa aiba cocalarii unde pierde vremea si banii...
mallu lu peste
18 Mar 10:49
+0
VOTURI
-0
Exact de aste ni se rupea noua, ca va fi intarziata constructia unui mall. Dar de strada Liviu Rebreanu care se repara de 7 ani si inca nu e gata nu ziceti nimic?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE