DE CE vrea Liviu Dragnea să îşi dea demisia din Parlament cu o zi înainte de finalul mandatuluiLiderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut joi că îşi va depune demisia cu o zi înainte de finalizarea mandatului de deputat pentru că nu îşi doreşte să beneficieze de legea prin care parlamentarii beneficiază de pensii speciale.

DE CE vrea Liviu Dragnea sa isi dea demisia din Parlament cu o zi inainte de finalul mandatului (Foto paginadebanci.ro)
DE CE vrea Liviu Dragnea să îşi dea demisia din Parlament cu o zi înainte de finalul mandatului (Foto paginadebanci.ro)

"Eu o să dau cu subsemnatul pe cererea de demisie. Eu cred că puteţi spune despre mine că nu sunt «răzgândeanu». Şi nu fac afirmaţii fără să nu mă gândesc, chiar cred în asta. Nu am vrut să fac această afirmaţie în perioada în care se dezbătea legea, o fac acuma, pentru că eu cred foarte mult în lucrul ăsta. Am fost împotrivă, nu am vrut să pun în situaţie delicată colegi de-ai mei, inclusiv care au votat, inclusiv pe cei care stăteau în afara sălii şi care le cereau celor de la PSD să voteze - că ştiţi foarte bine lucrul ăsta. Dar este o mică formă de protest sau un gest de-al meu prin care nu doresc să beneficiez de un drept de care cred că e câştigat prematur", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

El a afirmat că nu are o ''abordare populistă''.

''Eu nu am abordare populistă (...) În condiţiile în care sunt milioane de pensionari care au pensii nedrepte nu cred că este în regulă ca parlamentarii să aibă aceste pensii care nu sunt mari luate în sine, dar sunt mari în comparaţie cu restul pensionarilor", a argumentat Dragnea.

Birourile Permenente Reunite ale celor două Camere au decis joi să ceară aviz consultativ din partea Ministerului Finanţelor Publice şi Ministerului Muncii privind normele de aplicare a legii pensiilor speciale pentru parlamentari.

Etichete: demisie din parlament, Liviu Dragnea, pensii speciale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE