DE CE vrea să renunţe la maşina de serviciu şeful Corpului de Control al premierului,Valentin MirceaValentin Mircea, şeful Corpului de Control al prim-ministrului, a anunţat pe pagina sa de Facebook că intenţionează să renunţe la maşina de serviciu, urmând să meargă la birou cu taxiurile Uber, metroul sau bicicleta.

DE CE vrea sa renunte la masina de serviciu seful Corpului de Control al premierului,Valentin Mircea (Foto freedomhouse.ro)
DE CE vrea să renunţe la maşina de serviciu şeful Corpului de Control al premierului,Valentin Mircea (Foto freedomhouse.ro)

"De astazi renunt la autoturismul de serviciu si voi merge la birou si de la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Veti vedea in curand, in urma raportului de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS, cea care pune la dispozitie autoturisme pentru guvern, la preturi foarte mari si fara licitatie, ce m-a determinat sa fac asta", a scris şeful Corpului de Control al premierului, Valentin Mircea.

El a precizat că pentru utilizarea maşinilor de serviciu, cu tot cu şofer, se cheltuiesc sume prea mari de la bugetul statului.

"Moda 1 demnitar = 1 masina de serviciu, cu tot cu sofer, dreneaza sume imense din banii de la buget in fiecare luna. Sunt institutii care nu au hartie pentru imprimanta dar au o multime de sefi si sefuleti care nu renunta la auto de serviciu, care este considerata un adevarat drept iar renuntarea la aceasta este un tabu. Macar in mediul privat, punerea la dispozitie a unui autoturism poate fi supusa impozitarii, daca persoana il foloseste pentru transportul spre birou si spre casa", a precizat Valentin Mircea.

Etichete: masina de serviciu, raapps, renuntare la masina de serviciu, seful corpului de control al premierului, Valentin Mircea

0/1 COMENTARII
Mihnea
01 Jun 18:36
+0
VOTURI
-0
Cred ca vedeti ca individul are o moaca de ”inteligent”.
De unde ii aduna oare?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE