De două ori mai multe camere video pe străzile din Bucureşti. Unde vor fi amplasate noile sistemeStrăzile din Bucureşti vor fi supravegheate zi şi noapte de mai multe camere video ce urmează să fie instalate atât pe stâlpi, cât şi la unele blocuri de locuinţe. 

De doua ori mai multe camere video pe strazile din Bucuresti. Unde vor fi amplasate noile sisteme (Foto romanialibera.ro)
De două ori mai multe camere video pe străzile din Bucureşti. Unde vor fi amplasate noile sisteme (Foto romanialibera.ro)

La preluarea mandatului de primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă anunţa că intenţionează ca până la sfârşitul anului 2012 să dubleze numărul camerelor video pe străzi. Abia acum, la un an distanţă, contractul privind achiziţia sistemului de supraveghere video a fost atribuit în urma unei licitaţii publice, astfel că administraţia locală poate începe instalarea noilor sisteme de supraveghere. 

În aceste condiţii, în perioada următoare vor fi instalate 27 de camere de supraveghere în 16 zone considerate vulnerabile din Sectorul 3, respectiv:

- intersecţia str. Prisaca Dornei cu Aleea Codrii Neamţului,

- intersecţia Calea Vitan cu Splaiul Unirii,

- intersecţia Calea Vitan cu Bdul. Energeticienilor,

- intersecţia Bdul. Râmnicu Sărat cu str. Istriei,

- intersecţia Bdul. 1 Decembrie 1918 cu str. Postăvarului,

- intersecţia str. Fizicienilor cu str. Danubiu,

- Piaţa Alba Iulia,

- intersecţia Calea Vitan cu centrul comercial Vitan Mall,

- intersecţia str. Lucreţiu Pătrăşcanu cu Bdul. Basarabia,

- intersecţia str. Feteşti cu str. Gura Ialomiţei,

- intersecţia Bdul. Theodor Pallady cu str. Jean Steriadi,

- intersecţia Bdul. Octavian Goga cu str. Nerva Traian,

- intersecţia Bdul. 1 Decembrie 1918 cu Faur Poarta 4,

- intersecţia Şos. Mihai Bravu cu Bdul. Decebal,

- intersecţia str. Liviu Rebreanu cu str. Barajul Dunării, 

- intersecţia Şos. Mihai Bravu cu Calea Vitan.

Camerele de supraveghere vor fi orientate atât către locurile de joacă din aceste zone, cât şi spre alte obiective de interes public. 

Contractul privind cumpărarea sistemului de supraveghere video necesar pentru pentru implementarea proiectului "Creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în Sectorul 3" a fost adjudecat de asociarea de firme SC SILVA SISTEMS SRL - SC ERICSSON TELECOMMUNICATIONS ROMANIA SRL contra sumei de 757.700 lei fără TVA. 

Noile camere video vor fi conectate la sistemul de supraveghere al Poliţiei Locale Sector 3 şi Poliţia Naţională astfel încât de la momentul semnalării unui incident echipajul de poliţie să se deplaseze la faţa locului în doar câteva minute. 

Etichete: camere video, mall vitan, Mihai Bravu, Piaţa Alba Iulia, realitatea, Robert Sorin Negoiţă, Sectorul 3, sistem de supraveghere video, Theodor Pallady

0/4 COMENTARII
DonaldSnach
01 mar 09:24
+0
VOTURI
-0
If you want to buy cigarettes at real cheap prices [url=http://bit.ly/oneSmoke]click here[/url]
Bogdan
26 iul 17:55
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, ma numesc Bodan Krupenschi si as dori sa stiu cum pot intra in posesia filmuletului cu accidentul din intersectia MihaiBravu /Calea Vitan, din data de 25.07.2014, ora aprox. 20.00. Accidentul a fost intre un Opel care facuse stanga din Calea Vitan catre Dristor si un motociclist care venea de la Auchan cu o viteza f mare pentru a prinde semaforul.
Intrebarea era daca motociclistul a trecut pe rosu.
Eu sunt persoana care conducea Opel-ul si nu as vrea sa ma feresc de un dosar penal.
Multumesc anticipat
Iar Fox...
30 iul 19:30
+0
VOTURI
-0
Imi repet rugamintea: invata sa comentezi civilizat. Daca nu esti de acord cu un lucru, nu inseamna ca lucrul ala e automat gresit. Nu detii tu dreptatea universala.
Esti jalnic!
Fox
30 iul 13:31
+0
VOTURI
-0
Bani aruncati in vant, oricum nu se uita nimeni pe ele. Dar e bine ca avem creduli care se simt mai in siguranta ca vine pulutia comunitara si ii salveaza! Hip! Hip! Ura!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE