De Revelion, în Piaţa Constituţiei se va face cea mai mare fotografie de grupBucureştiul va intra în noul an cu un eveniment demn de Cartea Recordurilor. Astfel, în  noaptea dintre ani, în Piaţa Constituţiei va fi realizată cea mai mare poză de grup făcută vreodată la un astfel de eveniment în România.

 Cea mai mare poza de grup va fi imortalizata pe 31 decembrie, in Piata Constitutiei
Cea mai mare poză de grup va fi imortalizată pe 31 decembrie, în Piaţa Constituţiei

"Rar se întâmplă ca la o petrecere să ai alături peste 40.000 de prieteni şi, apoi, să-i poţi vedea pe toţi în fotografie (...) Uriaşa poză de la 'Revelionul Bucureştiului' va fi pentru toţi un prilej de a se mândri cu atmosfera efervescentă de care s-au bucurat în cea mai importantă noapte din an", se precizează într-un comunicat ArCub citat de Mediafax. , Pentru a apărea în fotografia de Anul Nou a bucureştenilor, cei interesaţi trebuie doar să fie prezenţi la "Revelionul Bucureştiului", organizat în Piaţa Constituţiei de Primăria Capitalei, prin intermediul ArCuB. În Piaţa Constituţiei, "Revelionului Bucureştiului" va începe de la ora 20.00, iar accesul la eveniment este gratuit.

Seara va fi deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse. De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va încinge prin concertul susţinut de Mandinga.

Până spre miezul nopţii, publicul din Piaţa Constituţiei va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj. Către miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music, împreună cu noile nume ale muzicii autohtone - Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, fiind acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile melodiei "La mulţi ani".

După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea şi Andreea Bănică). Municipalitatea şi-a propus astfel să le ofere cetăţenilor Capitalei atmosfera de sărbătoare dezlănţuită în celebrele evenimente similare din Times Square (New York) sau Champs-Élysées (Paris). Petrecerea din Piaţa Constituţiei, recitalurile vedetelor invitate şi reacţiile publicului vor fi transmise live pe ecranele uriaşe, amplasate pe Bulevardul Unirii şi în Piaţa Unirii. Î

ntâmpinarea Anului Nou în Piaţa Constituţiei a devenit un obicei pentru mulţi dintre bucureşteni, evenimentul fiind organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB, de 6 ani.

Etichete: arcub, concert, fotografie, Piata Constitutiei, Primăria Capitalei, Revelion, revelion 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h