De unde pot fi cumpărate legume de toamnă proaspete, în Sectorul 4Și în acest an, Primarul Cristian Popescu – Piedone a decis să fie puse la dispoziţia producătorilor autentici spaţii special amenajate pe raza Sectorului 4, destinate comercializării legumelor de toamnă.

De unde pot fi cumparate legume de toamna proaspete, in Sectorul 4 (Foto gradina.acasa.ro)
De unde pot fi cumpărate legume de toamnă proaspete, în Sectorul 4 (Foto gradina.acasa.ro)

În consecință, prin Serviciul Autorizări Comerciale din cadrul Primăriei Sectorului 4, s-au emis deja acorduri sezoniere pentru 17 comercianţi de varză, care îşi desfăşoară temporar activitatea în zone precum șos. Giurgiului, intersecție cu strada Basarabilor, C-tin Rădulescu Motru, șos. Berceni și șos. Olteniței.
De asemenea, în același scop, prin Direcţia Pieţe şi Gestionare Activităţi Comerciale Sector 4, alte 32 de locaţii au fost puse la dispoziţia solicitanţilor, după cum urmează:
5 la Piaţa Progresul
5 la Piaţa Apărătorii Patriei
2 la Piaţa Covasna
20 la Piaţa Sudului
"Locuitorii Sectorului 4 pot să achiziţioneze produse de sezon la preţuri de producător. Contez pe înţelegerea comercianţilor, amintindu-le că orice abatere de la zonarea impusă va fi sancţionată conform normelor în vigoare", a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.
Pentru respectarea normelor impuse de Autoritatea Locală Sector 4, cât şi a normelor de salubrizare şi igienizare, Direcţia Inspecţie şi Control din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 are drept sarcină monitorizarea zilnică a locaţiilor şi verificarea documentaţiilor, în special a certificatelor de producător, care permit practicarea acestui tip de comerţ.

 

Etichete: Cristian Popescu Piedone, legume de toamna, Sectorul 4, varza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE