De unde pot fi cumpăraţi brazi naturali de Crăciun şi cadouri de sărbători, în BucureştiPrimarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca, prin Direcţia de Administrare a Pieţelor Sector 4, să fie amenajate spaţii special destinate comercializării brazilor și cadourilor pentru Sărbătorile de Iarnă.

Razii in pietele din Bucuresti la vanzatorii de pomi de Craciun
Razii în piețele din București la vânzătorii de pomi de Crăciun

Astfel, în perioada 10 – 24 decembrie a.c., cei interesaţi să îşi achiziţioneze Pomul de Crăciun vor avea de unde alege, 20 de locaţii fiind puse în total la dispoziţia acestora, dispuse după cum urmează: 10 la Piaţa Sudului, 7 la Piaţa Progresul şi 3 la Piaţa Apărătorii Patriei. Cei interesaţi în a comercializa brazi de Crăciun, trebuie să ştie că încă se mai primesc cereri, la sediul Direcţiei de Administrare a Pieţelor, şos. Giurgiului nr. 109 A.Documentele care trebuie să însoţească cererea sunt certificatul de producător sau de înregistrare al societății, actul de identitate, avizul de însoţire a mărfii şi avizul Direcţiei Silvice de pe raza căreia provin brazii.

În ceea ce priveşte cadourile de Crăciun, perioada pentru care se autorizează comercializarea este 3 – 31 decembrie a.c., de pe măsuţe pliante, de către persoane fizice sau juridice autorizate. Pentru obținerea autorizației temporare de funcționare, sunt necesare documentele societăţii, actul de identitate şi cererea tip.

Ghirlandele luminoase, coronițele de brad, ornametele, jucăriile și cadourile pentru cei dragi pot fi achiziţionate din cele 40 de locaţii, puse la dispoziţia cetăţenilor, după cum urmează : 20 la Piaţa Sudului, 10 la Piaţa Progresul şi 10 la Piaţa Apărătorii Patriei.

Şi pentru desfăşurarea acestui tip de activitate, încă se mai primesc cereri, cei interesaţi putând să se adreseze Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 – 14.30, iar vineri, între 8.00 - 14.00.

CITEŞTE ŞI CRĂCIUN 2013. Cât costă bradul de Crăciun. Preţuri la brazi naturali, artificiali şi la ghiveci. 

Etichete: brazi de craciun, Bucureşti, cadouri de sarbatori, Capitală, Sectorul 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE