De unde provin pliciurile electorale de Paşte ale lui Prigoană. FOTOGALERIEDeputatul Silviu Prigoană a fost anunţat, oficial, candidatul PDL la Primăria Municipiului Bucureşti pe 31 martie de către şefa de partid – Elena Udrea.

În numai două săptămâni, oraşul a fost împânzit de afişe cu un plici, simbol al acestuia în seria de căsătorii şi divorţuri cu Adriana Bahmuţeanu. Vineri, Prigoană a declarat pentru Mediafax că nu ştie cine le-a comandat, că sunt o surpriză şi pentru el, dar că crede că “îi fac bine” pentru că lumea asimilează pliciul cu imaginea sa şi că va reveni cu explicaţii în cursul zilei de marţi, după sărbătorile pascale.

Tot vineri însă, cutiile poştale ale bucureştenilor, îndeosebi în Sectorul 3, au fost ticsite cu felicitări de Paşte din partea companiei de salubritate Rosal, care are contract de mai mulţi ani cu Primăria Sectorului 3, condusă de colegul de partid, Liviu Negoiţă, document prezentat în premieră de B365.ro. "Cu ocazia Sfintelor Sărbători vă dorim un Paşte fericit şi o primăvară frumoasă", scrie în felicitarea semnată de Rosal. Silviu Prigoană a declarat recent că nu mai face parte din acţionariatul Rosal de aproape doi ani, însă firmă de curăţenie este controlată prin intermediul juniorului, Honorius Prigoană.

Alături de felicitare, bucureştenii au primit şi un calendar sub formă de caricatură a lui Prigoană pe care scrie „Paşte fericit!”. Pliciul se regăseşte, şi de această dată, pe spatele calendarului unde Silviu Prigoană semnează sub titulatura de „primar general”.

Mai mult decât atât, data de 10 iunie 2012, ziua alegerilor locale pentru primărie este bifată expres cu verde, noua culoare de campanie în Bucureşti a PDL-ului.

Chiar dacă, oficial, nu a fost dat startul campaniei electorale, mai mulţi candidaţi au început deja să se promoveze cu bannere şi afişe în mai multe sectoare ale Capitalei.

PDL vrea să-l facă pe Silviu Prigoană primar general cu ajutorul strategului politic Tal Silberstein. Apropiat de PDL pe filiera Băsescu-Blaga-Videanu, Silberstein va lucra pentru candidatul democrat-liberalilor pentru Bucureşti, la pachet cu firma Kensington Communication care se ocupă de mai mulţi ani de strategia de comunicare a partidului. Mai multe detalii găsiţi aici.

Citeşte şi Sloganul lui Prigoană pentru Primărie: Un bărbat puternic ştie să piardă!

Etichete: 10 iunie, Bucureşti, campanie electorală, candidat, Capitală, Elena Udrea, felicitări, pdl, plici, Primăria Capitalei, promo, realitatea, rosal, Sectorul 3, Silviu Prigoană

0/0 COMENTARII
dinu florinel
16 Apr 16:59
+0
VOTURI
-0

http://www.myeconomist.info/sondaj-de-opinie-pentru-functia-de-primar-sectorul-5 vezi sondajul

tin
16 Apr 11:33
+0
VOTURI
-0

ce baiat bun este prigoana asta ??? dupa ce ani la rand a supt de la primaria capitalei acum doreste sa se casatoreasca cu ea , ce masa , de ce sa alerge dupa contracte cand poate sa le faca direct si fara nici o jena !!! ,,ALEGETIL PRIMAR GENERAL " si o sa aveti numai bucurii . Pana unde merge nesimtirea si obraznicia , au bani si platesc pentru a fi alesi, cea mai cruda marlanie !!! ,, DACA AI BANI ESTI SMECHER ,DACA NU AI ESTI PROST ". multi si cu bani si fara bani se incadreaza la ultima parte !!!. asta caracterizeaza romania anului 2012 !!!

Traian Mitrica
16 Apr 05:19
+0
VOTURI
-0

Dar bannerele de pe situri de unde provin ?

magiun
15 Apr 19:52
+0
VOTURI
-0

mi se ruple pla cine iese primar

Sorin
15 Apr 11:33
+0
VOTURI
-0

Prigoana chiar isi inchipuie ca va fi votat ?

Cne e atat de prost incat sa voteze un HOT infam ?

Poate PDL -Negoita & CO.

marius
15 Apr 09:43
+0
VOTURI
-0

Pe Prigoana asta nu-l mai amendeaza nimeni ca a inceput deja campania electorala? Unde este Udrea cea corecta, acum?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE