Debenhams a deschis un nou magazin în Bucureşti, în mallul Plaza RomâniaDebenhams a deschis, joi, un nou magazin, în centrul comercial Plaza România.

Debenhams a deschis un nou magazin in Bucuresti, in mallul Plaza Romania
Debenhams a deschis un nou magazin în Bucureşti, în mallul Plaza România
Foto: compania

Noul magazin Debenhams este situat la parterul centrului comercial Plaza România şi este cel de-al doilea magazin al retailerului britanic în România. Cu ocazia deschiderii, compania a oferit cadouri primilor 100 de clienți, ședințe gratuite de machiaj cu produse Lancôme și un concurs tip Treasure Hunt.

„Deschiderea Debenhams în Plaza România constituie un moment de consolidare a poziției mall-ului ca o importantă destinație de shopping din București. Este, totodată, un moment semnificativ al procesului de renovare și modernizare prin care ne-am propus să reinventăm Plaza România", a declarat Affan Yildirim, general manager Anchor Grup, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Noul magazin Debenhams din Plaza România include cele mai noi linii vestimentare şi articole de înfrumuseţare pentru toate vârstele. Clienţii pot găsi aici aproximativ 43.000 de piese vestimentare pentru femei, bărbaţi, copii, articole de lenjerie şi accesorii, colecţiile fiind semnate de designeri internaţionali precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau John Rocha.

De asemenea, Debenhams reunește circa 100 de branduri de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii. Produsele de beauty sunt amplasate într-un spaţiu de 190 mp și aparțin unor case consacrate precum: Dior, Lancôme, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estée Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oréal.

Debenhams este prezent în 27 de ţări, cu 240 de unităţi. Conform Infinity Group, partenerul francizorului britanic Debenhams, inaugurarea magazinului din Plaza România susţine planurile companiei de a-şi dubla afacerile în franciză la nivel mondial, ca număr de unităţi şi ţări.

Etichete: Debenhams, deschidere magazin, mall plaza romania, Plaza România

0/1 COMENTARII
Violeta
04 dec 22:58
+0
VOTURI
-0
Oferta de munca part-time extrem de serioasa si legala in toata tara!
Proiectul se lanseaza oficial, luna viitoare si international!! Primeste acum cursul gratuit si inscrie-te! Cere “ info ” la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE