Decanul de la Drept a demisionat după ce a votat pentru verificarea acuzaţiilor de plagiat aduse lui PontaFlavius Baias (Foto: afrj.eu)
Flavius Baias (Foto: afrj.eu)

"Mi-am dat demisia pentru că am votat pentru verificarea acuzaţiilor de plagiat aduse domnului Ponta şi vreau constituirea unei comisii care să cerceteze aceste acuzaţii", a declarat Flavius Baias pentru Adevărul.

Potrivit aceleiaşi surse, decizia a fost luată cu majoritate în sensul de a nu se investiga acest caz, pe motiv că n-ar exista temei juridic în actuala legislaţie.

Baias a explicat că nici scorul votului şi nici modul în care a votat fiecare membru al Consiliului nu pot fi făcute publice, din cauza regulamentului Consiliului.

Flavius Baias, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în drept din România, a obţinut, conform CV-ului său, titlul de doctor în drept "Summa cum laude”, în 2001, la Universitatea din Bucureşti. A fost profesor invitat la Universitatea Paris I "Panthéon-Sorbonne" (1996), secretar de stat în Ministerul Justiţiei (1998-2000) şi a ocupat poziţia de decan al Facultăţii de Drept, Universitatea din Bcureşti, din ianuarie 2008.

Etichete: acuzaţii, demisie, doctorat, Facultatea de Drept, plagiat, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h