Decizia Comisiei de apărare, privind audierea lui Mircea Dușa, în cazul lui Turcescu, amânatăROBERT TURCESCU OFIȚER SUB ACOPERIRE. Comisia de apărare din Senat, convocată marţi după-amiază, nu a luat o hotărâre în privința propunerii de audiere a ministrului Apărării, Mircea Duşa, în cazul jurnalistului Robert Turcescu, întrucât nu a fost întrunit cvorumul.

Mircea Dusa
Mircea Duşa

ROBERT TURCESCU OFIȚER SUB ACOPERIRE. La şedinţa comisiei au fost prezenţi doar parlamentarii PNL şi PDL, fiind absenţi toţi parlamentarii PSD, UNPR şi PC, dar şi senatorul PDL Vasile Blaga. Astfel, Comisia de apărare urmează să se întrunească într-o nouă şedinţă, miercuri, dimineaţă, conform programului săptămânal, Corneliu Dobriţoiu declarând că va relua propunerea de audiere a ministrului Apărării, la următoarea şedinţă a comisiei, potrivit Mediafax.

ROBERT TURCESCU OFIȚER SUB ACOPERIRE. Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu (PNL), a declarat, marţi, că va cere audierea ministrului Apărării, Mircea Duşa, pentru a lămuri cazul jurnalistului Robert Turcescu, decizia asupra acestei propuneri aparţinând, însă, comisiei.

ROBERT TURCESCU OFIȚER SUB ACOPERIRE. "Dacă Turcescu a fost acoperit, categoric că nu vom primi nicio informaţie. Dacă Turcescu nici nu a existat în evidenţele Direcţiei Generale de Informaţii Militare sau Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, categoric asta se poate spune: «Nu a existat Turcescu în evidenţele noastre, punct»", a declarat Corneliu Dobriţoiu.

Etichete: comisie, Mircea Duşa, robert turcescu, ROBERT TURCESCU OFIȚER SUB ACOPERIRE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE