Decizie DEFINITIVĂ în cazul Ionuț: Proprietarul terenului, 3 ANI de ÎNCHISOARE cu EXECUTARECurtea de Apel Bucureşti a dat joi decizia finală în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini lângă parcul Tei, în septembrie 2013. Proprietarul firmei care deține terenul unde a murit acesta a fost condamnat la  TREI ani de închisoare cu executare, iar firma sa este obligată să plătească familiei despăgubiri morale de 2,4 milioane de euro, împreună cu Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 2. Administrația trebuie să plătească și o amendă penală de 300.000 de lei.

Decizia DEFINITIVA in cazul mortii lui Ionut, copilul ucis de caini in Bucuresti, data AZI
Decizia DEFINITIVĂ în cazul morții lui Ionuț, copilul ucis de câini în București, dată AZI
Foto: edituramateescu.ro

UPDATE 12.11 Sentința finală a fost dată în urmă cu câteva minute:

♦ TREI ani de închisoare cu executare pentru proprietarul terenului pe care s-a produs tragedia, Constantin Ciorascu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă;

♦ Firma Tei Rezidențial și Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 2 trebuie să plătească familiei despăgubiri morale de 2,4 milioane de euro;

♦ ADP Sector 2 trebuie să plătească și o amendă penală de 300.000 de lei.

Pe fond, Judecătoria Sectorului 2 decisese condamnarea lui Constantin Ciorascu, administratorul firmei Tei Rezidențial, la trei ani de închisoare cu suspendare, instanța stabilind ca familia lui Ionuț Anghel să primească despăgubiri în valoare de 2,4 milioane de euro.

În septembrie 2013, băiatul de 4 ani era sfâşiat de câini pe un teren situat lângă un parc din Sectorul 2. Magistraţii l-au condamnat în primă instanţă la 3 ani cu suspendare pe proprietarului terenului.

Etichete: ionuț, ionut caini

0/1 COMENTARII
Radu
12 May 17:57
+0
VOTURI
-0
Dar pentru familia care nu a avut grija de minori ce masura s-a luat. Avocatul Poporului trebuia sa ceara decaderea din drepturile parintesti si luarea copilului supravietuitor. Cand o sa-l piarda si pe el cu cati bani o sa se aleaga aceasta familie?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE