Decizia FRF: Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş nu vor fi depunctateAstra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş nu vor fi depunctate pentru încălcarea Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair-play financiar, a decis Comisia de Disciplină a FRF.

Decizia FRF: Astra Giurgiu si ASA Targu Mures nu vor fi depunctate
Decizia FRF: Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş nu vor fi depunctate

Comisia de Disciplină a FRF a respins sesizarea Administraţiei de monitorizare financiară a cluburilor din Liga I în cazul grupărilor Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş, care riscau să fie depunctate pentru încălcarea Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair-play financiar.

În ceea ce priveşte clubul CFR Cluj, Comisia a decis să suspende cauza până la o hotărâre a Tribunalui de Arbitraj Sportiv cu privire la o altă depunctare a clujenilor: "Admite cererea de suspendare, prin acordul ambelor părţi. Suspendă cauza până la data soluţionării de către Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne a dosarului CAS 2015/A/4097".

Grupările Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj au fost investigate de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, deoarece au încălcat prevederile Regulamentului naţional de licenţiere a cluburilor şi de fair play financiar.

Sursa: realitatea.net

Etichete: ASA Târgu Mureș, Astra Giurgiu, Comisia de disciplină, Federatia Romana de Fotbal, frf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h