Decizia lui Alexandru Arșinel după ce Gabriel Oprea a demisionat din UNPRMarele actor Alexandru Arșinel anunță că s-ar putea retrage din UNPR după demisia lui Gabriel Oprea de la șefia partidului. 

Decizia lui Alexandru Arsinel dupa ce Gabriel Oprea a demisionat din UNPR
Decizia lui Alexandru Arșinel după ce Gabriel Oprea a demisionat din UNPR

Actorul Alexandru Arșinel s-a înscris în UNPR, într-un moment de cumpănă, în care fostul președinte al partidului, Gabriel Oprea, a fost singurul politician care i-a întins o mână.

Acum, odată cu demisia lui Gabriel Oprea de la conducerea partidului, Alexandru Arșinel are de luat o decizie importantă, cu privire la care trebuie să chibzuiască.

"La momentul respectiv, aflându-mă într-un moment de cumpără pentru instituția mea, am apelat la mai multe foruri. Singurul om care mi-a întins în clipa aia o mână a fost domnul Gabriel Oprea. Uitându-mă și după titulatura partidului, Uniunea Națională pentru Progresul României, în clipa aceea mi-am dat seama că așa este și am optat pentru a-mi depune adeziunea respectivă", a amintit Alexandru Arșinel, pentru dcnews.ro.

Marele actor a precizat: "Sunt lucruri la care va trebui să chibzuiesc. Nu pot să anticipez ce se va întâmpla odată cu dispariția de la conducerea partidului a domnului Oprea, e o chestie de bun simț, de măsură. Doresc să văd care va fi mișcarea până la alegeri a acestui partid și, în măsura în care se va apropia de gândirea mea generală- că eu nu sunt înscris acum în partid, eu sunt înscris în toate partidele, dintotdeauna, în măsura în care unele idei au trecut măcar tangențial pe lângă ceea ce gândesc eu- în măsura în care vor corespunde, eu nu am de ce să mă mut în altă parte. Dacă flagrant nu se vor apropia de ceea ce gândesc, atunci probabil că voi renunța".

Etichete: alexandru arsinel, demisie, gabriel oprea, UNPR

0/2 COMENTARII
Klaus
08 Mar 12:24
+0
VOTURI
-0
"Momentul de cumpana" al astuia a fost riscul de a fi dat jos din jiltul din care conduce Teatrul Tanase. Mai pe romaneste, a cautat o proptea politica pentru a mulge teatrul si fondurile.
GIGI
07 Mar 21:55
+0
VOTURI
-0
Daia nu mai ploua afara ! A iesit masonul de Arsinel din ....imparatie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h