Decizia privind excluderea din avocatură a lui Adrian Năstase, AMÂNATĂDecizia privind excluderea din avocatură a fostului premier Adrian Năstase, ca urmare a faptului că acesta a fost condamnat pentru fapte corupţie în dosarul "Trofeul calităţii", a fost amânată de Consiliul Baroului Bucureşti, luni, pentru 21 octombrie, din lipsă de cvorum.

Adrian Nastase se pregateste sa se predea Politiei
Adrian Năstase se pregătește să se predea Poliției
Foto: dcnews.ro

Decanul Baroului Bucureşti, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că luare unei decizii în privinţa lui Adrian Năstase, dar şi a unora referitoare la Cătălin Voicu şi Florin Costiniu, tot privind excluderea din Barou din cauza unor condamnări definitive, a fost amânată după ce au fost prezenţi doar şapte din minimul de zece consilieri ce asigură cvorumul, scrie mediafax.ro.

Potrivit reprezentanţilor Baroului Bucureşti, comisia formată din consilieri ai Baroului a finalizat analizarea motivului reţinut de Consiliu atunci când acesta a decis menţinerea fostului premier în Barou.

Comisia nu a analizat în acest raport motivarea hotărârii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de condamnare a lui Adrian Năstase, ci motivele date de Consiliul Baroului în decizia de menţinere a fostului premier în profesia de avocat.

Etichete: Adrian Năstase, adrian nastase inchisoare, barou bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE