Decizie de ultima oră a conducerii Metrorex după incidentele de vineri din staţiile Unirii şi PiperaO femeie a sesizat poliţia, reclamând faptil că a fost ameninţată de o altă femeie în staţia de metrou Unirii. La mai putîn de o oră de la apelul primit la numărul de urgenţă 112, suspecta a fost depistată în apropierea staţiei de metrou Pipera, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera. Urmare a acestor incidente, coroborate cu atacurile de la începutul săptămânii din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1, conducerea Metrorex a anunţat că mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi luarea tuturor măsurilor pentru frânarea din timp a trenurilor în caz de urgenţă.

Metrorex
Metrorex

"Astăzi, 15 decembrie 2017, în jurul orei 10:00 un agent al Poliţiei Metrou a avizat Dispeceratul Central Metrorex referitor la faptul că a fost primită o sesizare de agresiune: la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că a fost agresată de o necunoscută la staţia Piaţa Unirii 1.

Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, Metrorex în colaborare cu Poliţia Metrou recomandă tuturor călătorilor păstrarea distanţei faţă de marginea peronului, marcată cu o linie de siguranţă. În acest sens se transmit anunţuri mai dese prin instalaţiile de sonorizare din staţiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi luarea tuturor măsurilor pentru frânarea din timp a trenurilor în caz de urgenţă.

Recomandarea Metrorex pentru situaţii de urgenţă să fie apelat numărul naţional de urgenţă 112", se arată în comunicatul Metrorex.

Etichete: decizie Metrorex, Metrorex

0/1 COMENTARII
moraceve_verogilda73@hotmail.com
17 dec 11:38
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, doamnă / doamnă

Sunt doamna GILDA Veronica Morales Acevedo, intru în contact cu tine să vă informez că eu sunt un cuvânt serios credincios de bună credință care oferă împrumuturi tuturor persoanelor care au nevoie gravă de a putea rambursa acest împrumut fără griji. Ofertele mele de împrumut au o durată cuprinsă între 01 și 25 de ani cu o rată de rambursare de 1% pe întreaga perioadă de rambursare.

 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să mă contactați pe adresa mea de email: moraceve_verogilda73@hotmail.com

 
ATENȚIE: Nu te scuipa de creditori falsi pentru a-ți regreta, pentru că publică multe pe site-uri, ascunzându-se ca pe un împrumutător care te-a rupt. Vă mulțumesc pentru contactul cu mine și așteptând să vă citesc.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE