Decizie în cazul elevei moarte în tabără: Profesorul a fost condamnat la închisoareJudecatorii din Sinaia l-au condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare pe profesorul pensionar Mircea Mihai Lascu.

Zapada de jumatate de metru in statiunile de pe Valea Prahovei, in acest weekend
Zăpadă de jumătate de metru în stațiunile de pe Valea Prahovei, în acest weekend
Foto: fixtour.ro

Acesta a fost gasit vinovat pentru ca nu a supravegheat-o pe copila, care a alunecat peste geamul camerei sale si a murit ulterior din cauza politraumatismelor suferite. Mai mult, dupa autopsie s-a descoperit ca eleva consumase si alcool inainte de a pleca in camera, informează cancan.ro.

Parintii Dianei au cerut ca profesorul sa plateasca cu libertatea, dar si o suma colosala de bani, drept despagubiri petru suferinta indurata. Judecatorii au decis sa-l condamne, dar, in acealsi timp sa plateasca despagubiri de aproximativ 220.000 de euro, de patru ori mai putin fata de cat cereau initial parintii, adica un million de euro.

In 8 ianuarie, 2013, Diana Elena Rotaru (13 ani), eleva la Scoala nr. 56 "Jose Marti" din Bucuresti, a fost gasita inconstienta in apropierea zidului vilei in care era cazata alaturi de altii copii. Fata era in coma profunda si soc hipotermic, cu o temperatura a corpului de 19,5 grade.

Eleva a stat in frig cateva ore, medicii fiind nevoiti sa-i scoata cu tarnacopul parul prins in gheata, pentru a o putea urca in ambulantă si transporta la spital.

Etichete: busteni, decizie, elevă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h