Decizie irevocabilă a ÎCCJ referitoare la marca STEAUA BucureștiJudecătorii de la ÎCCJ au respins ca nefondată contestaţia în anulare formată de SC FC Steaua Bucureşti SA (clubul lui Gigi Becali) împotriva deciziei din 3 decembrie 2014, care stabilea că marca Steaua aparţine Clubului Sportiv al Armatei.

Decizie irevocabila a ICCJ referitoare la marca STEAUA Bucuresti
Decizie irevocabilă a ÎCCJ referitoare la marca STEAUA București
Foto: cronicaromana.ro

Decizia luată azi de ÎCCJ este irevocabilă. Echipa lui Gigi Becali mai are însă o șansă pentru a mai putea purta vechea siglă, este vorba despre licitaţia organizată de CCA, care va avea loc după evaluarea mărcii, scrie gsp.ro.

Steaua a fost reprezentată azi la audieri de avocatul Gheorghe Piperea şi de preşedintele clubului Valeriu Argăseală, care la ieşirea din sală erau foarte optimişti.

”Am învins. Le-a respins contestația în anulare, este o chestie extraordinar de mare. Decizia este irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învățat să o folosească gratis și nu se mai poate așa. S-au folosit pînă acum de fel de fel de tertipuri, au crezut că pot să inducă în eroare instanța să folosească o marcă care nu a fost niciodată a lor. Marca este a Clubului Sportiv al Armatei, acum este în proces de evaluare și după, va fi scoasă la licitație. Ei niciodată nu au fost interesați să negocieze pentru a li se sublicenția marca”, a declarat juristul MApN, Florin Talpan.

Etichete: CSA, Gigi Becali, ICCJ, MApN, marca STEAUA, Steaua Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE