DECIZIE Sectorul 1: NU se vor mai putea construi blocuri de locuinţe printre caseHotărârea adoptată astăzi este rezultatul nenumăratelor cereri venite din partea cetățenilor din cartierele Sectorului 1 prin care solicită primarului Dan Tudorache să facă demersuri pentru a restrânge construirea de blocuri între case, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă. 

DECIZIE Sectorul 1: NU se vor mai putea construi blocuri de locuinte printre case
DECIZIE Sectorul 1: NU se vor mai putea construi blocuri de locuinţe printre case

La propunerea Primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, Consiliul Local a adoptat, în ședința de astăzi, o hotărâre prin care se limitează posibilitatea construirii de blocuri în zonele de case. Potrivit acestei hotărâri, în Sectorul 1 devine obligatorie elaborarea unui PUD (plan urbanistic de detaliu) pentru toate tipurile de investiții, atunci când legea nu dispune altfel, cu excepția locuințelor individuale amplasate cu respectarea regulamentelor de urbanism.

Ca urmare a adoptării acestei hotărâri, pentru evitarea disfuncționalităților din teren (trafic, densitate, infrastructură edilitară) se vor întocmi studii de urbanism în urma cărora se va stabili oportunitatea unor asemenea investiții în raport cu vecinătățile.

"M-am angajat în fața cetățenilor Sectorului 1 să fac tot ce ține de mine ca primar pentru a stopa fenomenul construcției de blocuri între case în cartierele din Sectorul 1. Astăzi am făcut un pas important în onorarea acestui angajament, fapt pentru care le mulțumesc colegilor din Consiliul Local care au votat proiectul de hotărâre", afirmă primarul Dan Tudorache.

Etichete: blocuri printre case, Dan Tudorache, interzicere constructie blocuri printre case, Sectorul 1

0/5 COMENTARII
ili marga
17 ian 08:08
+0
VOTURI
-0
buna oameni buni , nimic nu se face in jungla fara spaga
eu am dosar din 1994 pt locuinta sociala nu imi permit sa imi i-au o garsoniera cu salariul de cacat , cei ce beneficiaza de locuinte in odai sunt cei ce da spaga nuvin eu , sau altul care traieste pe o zi pe alta . despre ce vorbim am dosar pt locuinta sociala 1994 , trezirea oameni buni DAN TUDORACHE SI ALTI CARE VIN LA PRIMARIE , SEC 1 , NU VA FACE NIMIC PT OAMENI CA NOI . SPAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TREBUIE SA DAI .
dan
13 nov 20:01
+0
VOTURI
-0
Cetatenii Romaniei (care cf. studiilor sunt 47% semianafabeti) sunt intr-un mare navod. Autoritatile centrale sau locale emit legi, reglementari si regulamente de urbanism, in cazul de fata, asa cum au ei interesul, iar dobitocul platitor de taxe trebuie sa se supuna! vezi si legea 350/ 2001 unde AUTORITATILE elaboreaza regulamentele de urbanism si tot ele emit apoi autorizatiile, de judecatori corupti ce sa mai vorbim??? Asa ca totul e un teatru pentru prostime! Salutare Romanica!!
Dan
16 aug 00:00
+0
VOTURI
-0
Se rezolva mergand pe exceptie, normal. Inca o modalitate de a forta mana dezvoltatorilor imobiliari ca sa dea spaga.
Macarie Ilinca
28 iun 13:58
+0
VOTURI
-0
Obligativitatea PUD-urilor nu rezolva problema, dimpotriva. Toate abuzurile s-au facut prin PUD, asa ca articolul e manipulativ.
vlad
27 iun 10:43
+0
VOTURI
-0
Aha, i-auzi, isi respecta angajamentele :)). Bineinteles, blocurile de pe Floreasca se construiesc in continuare, la fel si alea prin Bucurestii Noi.. nicio problema, alea sunt bineinteles doar exceptii :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE