Decizii după şedinţa dintre Firea şi primarii de sector: Piste în regim de urgenţă, parcări noiPrimarul General al Capitalei Gabriela Firea a avut, luni, o şedinţă comună cu primarii din cele şase sectoare, în care au fost abordate subiecte care ţin de infrastructură, trafic, transport în comun şi salubritate. Printre deciziile luate luni se numără amenajarea "în regim de urgenţă" de piste pentru biciclişti în Sectorul 3, amenajarea de parcări pe terenuri virane, scăderea chiriilor din Piaţa Amzei, dar şi amplasarea de jardiniere de protecţie lângă Dâmboviţa. 

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a avut luni o intalnire de  lucru cu primarii celor sase sectoare ale Bucurestiului.

". Am propus sa existe un program coordonat pentru reparatii, astfel incat atunci cand se intervine pe domeniul public sa nu mai fie afectate parcurile, locurile de joaca, spatiile verzi, de multiplele lucrari ale furnizorilor de utilitati. In ceea ce priveste programul de dezinsectie  si deratizare, acesta trebuie aplicat in regim de urgenta in intreaga Capitala. Pentru ca licitatia este in acest moment blocata, am luat masurile necesare pentru o procedura simplificata. De asemenea, se vor lua masuri urgente pentru toaletarea copacilor, atat din parcuri cat si de pe aliniamentele stradale, pentru ca, in caz de furtuna, sa nu mai reprezinte un pericol pentru cetateni", a declarat Gabriela Firea.

Ea a declarat totodată că un obiectiv important este construirea de piste pentru biciclisti in toate sectoarele Capitalei:

"Am stabilit ca primarii de sector sa identifice in cel mai scurt timp zonele propice construirii pistelor pentru biciclisti, Primaria Sectorului 3 identificand deja mai multe zone, unde, in regim de urgenta, vom incepe amenajarea acestora", a completat Firea.

Referitor la iluminatul public, edilul sef a precizat ca va solicita companiei Luxten, concesionarul serviciului de iluminat public in Municipiul Bucuresti, sa desemneze cate un reprezentant pentru fiecare sector in parte care sa preia urgentele in timp real. Gabriele Firea a explicat ca aceasta decizie vine ca urmare a sesizarilor primite de la cetateni, care au semnalat disfunctionalitati majore la nivelul iluminatului public in mai multe zone din Capitala ( pasaje, parcuri, locuri de joaca sau cartiere de locuinte).

In ceea ce priveste asigurarea unui serviciu de salubritate eficient, Primarul General a declarat că: "Am stabilit impreuna cu domnii primari ca este necesar un program coerent al acestui serviciu, astfel incat masinile care intervin pentru salubrizarea arterelor sau pentru ridicarea gunoiului menajer sa aiba un program clar, sa nu ingreuneze traficul, mai ales in orele de varf".

Un alt subiect abordat in cadrul sedintei de lucru a fost cel referitor la suplimentarea locurilor de parcare la nivelul Capitalei- Primarul General a anuntat in acest sens ca atat Municipalitatea, cat si sectoarele vor identifica terenuri care pot fi amenajate ca parcari.

"Vreau sa precizez ca nu este vorba de spatii verzi, ci de terenuri virane dintre care unele sunt depozite necontrolate de deseuri", a explicat primarul general.

Gabriela Firea a anuntat ca au fost luate mai multe decizii pentru fiecare sector in parte:

SECTORUL  1:

"Am identificat si cateva probleme punctuale pe care le putem rezolva  impreuna. Si ma refer aici la Piata Amzei, care nu este in prezent, din pacate, atractiva pentru producatorii agricoli din zonele limitrofe, din cauza chiriilor foarte mari. Am stabilit sa propunem Consiliului General sa reduca substantial cuantumul acestor chirii, astfel incat bucurestenilor sa li se redea aceasta piata din centrul Capitalei."

SECTORUL  2:

"De asemenea, primarul sectorului 2 ne-a solicitat sa ne implicam, si o vom face, pentru a aplica masuri urgente pentru accelerarea lucrarilor din zona Iancului-Pantelimon, lucrari care treneaza de foarte mult timp. "

SECTORUL  3:

"In ceea ce priveste sectorul 3, domnul primar Robert Negoita a propus si sunt de acord, sa construim jardinere de protectie in zona raului Dambovita, acolo unde nu exista parapeti."

SECTORUL  4:

"O problema a sectorului 4 este santierul de la Piata Sudului, unde lucrarile sunt in intarziere si unde trebuie sa gasim alternative rutiere, pentru fluidizarea traficului."

SECTORUL  5:

*In ceea ce priveste sectorul 5, dupa cum stiti, este singurul sector pentru care salubrizarea se realiza de catre Primaria Capitalei . Domnul primar Florea a declarat ca isi va prioritiza bugetul astfel incat acest  serviciu sa se intoarca la sectorul 5. De asemenea, am stabilit impreuna sa ne asociem, conform legii, pentru a construi cel putin o cresa si o gradinita."

SECTORUL 6:

"Totodata, domnul primar al sectorului 6 a solicitat si am acceptat, sa administreze in continuare parcul Crangasi, si am cazut de acord sa lucram impreuna pentru fluidizarea traficului in zonele bulevardelor Iuliu Maniu si Timisoara."

La sfarsitul sedintei, Primarul General a explicat ca aceste intalniri de lucru vor avea loc saptamanal.

Etichete: firea, parcari bucuresti, piste bucuresti, Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, trafic Bucureşti

0/9 COMENTARII
Kumah James
05 nov 02:32
+0
VOTURI
-0
Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți într-o situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie să plătiți împrumuturile Datoriile lor sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
a) Împrumut personal, expansiune de afaceri,
b) Înființarea de întreprinderi, educație,
c) consolidarea datoriilor,
d) Împrumuturi cu bani grei

Oferim împrumuturi cu dobândă redusă de 3% și cu garanții și nu garanții, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc Capital, împrumut de afaceri, împrumut de învățământ, ipotecă sau împrumuturi pentru orice motiv ".

Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica suma împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală pentru a obține fondurile de care aveți nevoie!

Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cele mai ieftine. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util.

Email: midland.credit2@gmail.com
Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com
GRACE MICHAEL
11 oct 09:52
+0
VOTURI
-0
Eu sunt dna Grace Michael, creditor privat de împrumut de la "GARANTEE TRUST LOAN FIRM", care oferă oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Împrumuturile acordate persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență și destinatar fiabil și că vom fi dispuși să oferim împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(gracemichael901@gmail.com)
Mrs QUEEN OWEN
11 oct 09:51
+0
VOTURI
-0
Numele meu este doamna QUEEN OWEN, C.E.O de la "ACCESS LOAN FIRM" Creditor de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață și o rată a dobânzii de 2%. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? din împrumutul de împrumut garantat în împrumut. Nu te uita mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor de încredere la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea rambursării ratei lunare a împrumutului. (Queenowen9@gmail.com)

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (queenowen9@gmail.com)

Salutari
Doamna QUEEN OWEN
Amerigo
05 iul 10:52
+0
VOTURI
-0
In sectorul 2 in zona Mega Mall au inceput sa dea avertismente celor parcati pe marginea soselei ingustata de desteptii ce au modificat acolo toata zona. Dupa ce ati facut harcea parcea toata zona reamenajand trotuarele si soseaua astfel incat nu mai exista nici un loc de parcare, nici la marginea drumului nu ne lasa. Unde sa parcam bai cretinilor???
Alex
03 iul 08:30
+0
VOTURI
-0
Da, lipsa pistelor este o problema MARE pentru Bucuresti, nu toti vrem sa stam cu fundul in masina jumate de zi si sa claxonam ca nu se misca toti mai repede.
Sper sa nu deseneze careva iar niste linii pe trotuar pentru 2 milioane de euro si apoi sa declare politia ca sunt ilegale...
bogdan
29 iun 11:42
+0
VOTURI
-0
oare nu isi dau seama ca oricate locuri de parcare ai face, se vor umple mereu? Cei din vest si-au dat seama de asta si fac dezvoltare durabila.
(dar sa faci parcari e o afacere buna pentru prieteni)
bogdan
28 iun 11:37
+0
VOTURI
-0
Banda unica creste numarul de locuri de parcare, scade poluarea, scade costul cu RATB.
vlad
28 iun 10:39
+0
VOTURI
-0
Jardiniere de protectie unde nu exista parapet??? Cum adica unde nu exista parapet??? Despre ce parapet vorbeste?? Nu este gard pe toata lungimea Dambovitei?? Sa-l repare sau sa adauge daca lipseste pe alocuri... Jardiniere :)) Ma bucur ca prima masura e sa creasca numarul de panselute. :)))

Iar la Sectorul 2, la mine, ce sa mai, domn primar are viziune.... a cerut singurul lucru pe l-ar fi cerut absolut orice om din Sector!! Si care era la mintea cocosului.
bogdan
28 iun 10:32
+0
VOTURI
-0
Pe ploaie sau iarna (6luni !!!) cati vor folosi pistele de biciclete ?

Acestea-s problemele Capitalei??? Sau aglomeratia si blocajul RATB ? Faceti banda unica RATB ! Se poate face in 1 luna. !!! fb.com/speedupb

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE