Firea, după furtună: Am cerut asigurarea panourilor şi curăţarea reţelei de canalizarePrimarul General al Capitalei Gabriela Firea a solicitat ca toate panourile din oraş să fie verificate şi asigurate, pentru evitarea accidentelor în caz de vijelii, anunţă Primăria Capitalei. Edilul a solicitat totodată Administraţiei Străzilor şi companiei Apa Nova să remedieze problemele apărute şi să curăţe reţeaua de canalizare.

Firea, dupa furtuna: Am cerut asigurarea panourilor si curatarea retelei de canalizare
Firea, după furtună: Am cerut asigurarea panourilor şi curăţarea reţelei de canalizare
Foto: Vlad Eftenie Facebook

În cadrul comandamentului de situatii de urgenta, convocat la sediul Primariei Capitalei după furtunile de azi, Gabriela Firea a solicitat responsabililor din cadrul Primariei Capitalei sa ia mai multe masuri.

„Avem foarte multe santiere in Capitala, sunt lucrari incepute, asa incat solicit sa fie foarte bine semnalizate; in caz de ploi sau furtuna, acestea reprezentand un pericol foarte mare, atat pentru masini cat si pentru pietoni. De asemenea, solicit verificarea sigurantei panourilor publicitare, astfel incat sa nu existe accidente. In aceasta noapte, echipe de interventie ale Administratiei Strazilor precum si de la Apa Nova raman in dispozitiv pana la remedierea tuturor defectiunilor fiind, de asemenea, pregatite de interventie in cazul in care situatia o va impune. Am mai solicitat de asemenea Apa Nova o actiune de curatare preventiva a retelei de canalizare pentru cresterea capacitatii de absorbtie a apei, iar operatorilor de salubrizare din toate sectoarele Capitalei sa actioneze de urgenta pentru curatarea carosabilului de pe artere", a declarat primarul general.

Primarul Capitalei a mai anuntat ca Municipalitatea va achizitiona, in cel mai scurt timp, un aparat performant, de ultima generatie, pentru a stabili cu exactitate starea arborilor din Capitala.

Peste 30 de locuinţe au fost inundate în Bucureşti, după ploaia de miercuri. O stradă a fost blocată din cauza unui copac căzut şi mai multe semafoare s-au defectat. Totodată, circulaţia a fost blocată la metrou, între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord.

 

Etichete: Apa Nova, furtuni, panouri, ploi

0/1 COMENTARII
Mădălina
30 iun 16:50
+0
VOTURI
-0
„Primarul Capitalei a mai anuntat ca Municipalitatea va achizitiona, in cel mai scurt timp, un aparat performant, de ultima generatie, pentru a stabili cu exactitate starea arborilor din Capitala.”

Se numește cumva „tun”? Sinonim cu „șpagă” și utilizat de „băieții dăștepți”?
Ce aparat de ultima generație e ăla care stabilește starea pomilor? Nu vorbiți doar cu pensionarii Antena 3, că doar ăia vă cred cu sfințenie tot ce mințiți! Veniți și cu niște date exacte să vă susțineți afirmațiile!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE