Declaraţia de avere a premierului Cioloş: Case în Bucureşti şi Cluj, un apartament şi un terenPremierul Dacian Ciolos detine un apartament si o casa de locuit in Bucuresti, un teren intravilan si o casa de vacanta in constructie in localitatea Marisel din judetul Cluj. Conform declaratiei de avere, Ciolos mai detine 79.499 de euro si 10.606 de lei in conturi.

Declaratia de avere a premierului Ciolos: Case in Bucuresti si Cluj, un apartament si un teren
Declaraţia de avere a premierului Cioloş: Case în Bucureşti şi Cluj, un apartament şi un teren
Foto: romaniatv.net

Dacian Ciolos detine un teren intravilan de 10.000 mp in localitatea Marisel din judetul Cluj, un apartament de 144,63 mp in Bucuresti, o casa de vacanta de 92 mp, in constructie, in localitatea Marisel, si o casa de locuit de 92 mp in Capitala, informeaza hotnews.ro.

Potrivit declaratiei de avere completata in luna mai si publicata in iunie pe site-ul Executivului, Dacian Ciolos a avut venituri de 102.280 de euro - indemnizatie tranzitorie pe un an de la Comisia Europeana, 22.741 de lei - salariu de la Guvern si 12.322 de euro - indemnizatie de la misiunea Bancii Mondiale.

In declaratia de avere publicata in luna decembrie, la inceputul mandatului, Dacian Ciolos avea in conturi 60.789 de euro si 20.447 de lei, noteaza Agerpres.

Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a incasat anul trecut 283 de lei de la Asociatia de dezvoltare Agricola Alba Afroda, acesta fiind singurul sau venit, potrivit declaratiei.

Anul trecut, Dacian Ciolos a declarat venituri de 132.400 euro din salariul pe 10 luni de la Comisia Europeana, precum si o indemnizatie tranzitorie de 16.084 euro pe doua luni tot de la Comisia Europeana.

Dacian Ciolos i-a acordat fratelui sau, Sorin Ciolos, un imprumut personal in valoare de 47.820 de euro, se mai arata in declaratia de avere.

Primul ministru nu detine nici autoturism si nici bijuterii sau obiecte de arta a caror valoare sa depaseasca 5.000 de euro.

Etichete: avere ciolos, dacian ciolos, declaraţie de avere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE