DECLARAȚIE LA SUMMITUL ONU: A început al Treilea Război MondialAldullah al II-lea, Suveranul Iordaniei, a afirmat în cuvântarea pe care a ţinut-o la ONU că lupta împotriva impostorilor Statului Islamic echivalează cu declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial.

DECLARAȚIE LA SUMMITUL ONU: A inceput al Treilea Razboi Mondial
DECLARAȚIE LA SUMMITUL ONU: A început al Treilea Război Mondial

În discursul său ţinut în Engleză, regele Iordaniei a avertizat că viitorul este ameninţat de "impostorii Islamului care operează la nivel global în ziua de astăzi". "Aceste bande folosesc suspiciunea şi ignoranţa pentru a-şi extinde puterea şi, mai rău, acţionează cu mâinile goale pentru a distorsiona lumea lui Dumnezeu, pentru a-şi justifica propriile lor crime", a avertizat Abdallah al II-lea.

"Noi toţi suntem uniţi prin convingerea că aceste forţe trebuie învinse", pentru că altfel, cum ar putea arăta lumea noastră într-un viitor apropiat: crime în masă, decapitări publice, violuri, sclavie..."

"Am denumit această criză ca fiind Al Treilea Război Mondial şi cred că trebuie să răspundem cu aceeaşi tărie fiecare dintre noi. Aceasta presupune o acţiune globală pe toate fronturile", a mai spus suveranul iordanian, adăugând că "toate ţările trebuie să se angajeze în războiul ideologic împotriva extremiştilor". "Hai să amplificăm vocea moderaţiei. este una dintre cele mai mari ironii din vremurile noastre ca vocile extremiştilor să folosească pentru propagandă mijloacele media cele mai avansate, pentru a-şi propaga ideile lor ignorante (...) Islamiştii foloseasc religia lor ca pe o mască, pentru a câştiga putere".

Abdullah al II-lea a ţinut să spună că "în comunitatea musulmană de pe tot globul există 1,7 miliarde de bărbaţi şi femei - un sfert din omenire. Bandele (de islamişti) nu sunt decât o picătură într-un ocean, dar este o picătură de venin, care poate otrăvi".

În discursul său, suveranul s-a referit şi la recentele tensiuni și ciocniri violente de pe Muntele Templului din Ierusalim, spunând că Iordania condamnă orice înfruntare la locurile sfinte musulmane și creștine din Ierusalim. "Noi ne alăturăm musulmanilor şi creştinilor dij toată lumea pentru a contracara ameninţările faţă de locurile sfinte atât mnusulmane", a mai spus suveranul iordanian.

"A sosit timpul ca întreaga comunitate internaţională să acţioneze împreună faţă de această criză umanitară" provocată de islamişti, a afirmat Abdullah al II-lea al Iordaniei, pledând pentru sprijin financiar pentru ţările care primesc refugiaţi.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: Aldullah al II-lea, ISIS, onu, razboi, Statul Islamic, Suveranul Iordaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE