Defecţiune pe Podul Grant din Bucureşti. Circulaţia a fost BLOCATĂ timp de 3 oreBrigada Rutieră a Capitalei anunţă că traficul este restricţionat, vineri, pe Podul Grant din Capitală, dinspre Crângaşi către Strada Turda circulându-se pe o singură bandă. În cursul dimineţii, traficul a fost blocat pe pod mai bine de două ore, după ce o parte din structura metalică s-a desprins.

Podul Grant
Podul Grant

UPDATE 13.30: Defecţiunea a fost remediată după mai bine de trei ore. 

Ambuteiajul a fost provocat de un rost de dilataţie care s-a desprins. Totul s-a întâmplat la o oră de vârf, iar şoferii prinşi în blocaj nu au avut decat să aştepte zeci de minute.

Se circulă pe o singură bandă pe sensul către Turda. De asemenea, se circulă cu dificultate pe toate străzile adiacente.

"La acestă oră, (9.30, n.r.) pe Podul Grant, traficul rutier este restricţionat pe banda a doua de circulaţie, (lucrări în carosabil) sensul de mers dinspre Crângaşi către Strada Turda. Se circulă pe banda I de mers", anunţă reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei, potrivit news.ro.

Poliţiştii solicită şoferilor să evite deplasarea în zonă şi să circule cu prudenţă.

Traficul a fost blocat, vineri dimineaţă, pe Podul Grant din Capitală, după ce o parte din structura metalică s-a desprins.

"Traficul rutier este blocat de două ore pe Podul Grant. S-a desprins un rost de dilataţie de pe banda a doua", a declarat, vineri dimineaţă, Ovidiu Munteanu.

Etichete: defecţiune, defectiune podul grant, grant, Podul Grant

0/2 COMENTARII
ggg
28 oct 15:46
+0
VOTURI
-0
asta e un exemplu. nu trebuiau decat sa stranga niste amarate de suruburi si totu lera perfect. Au preferat sa lasa sa se faca totul praf si sa carpeasca cu asfalt in zona rosturilor. Ceea ce se putea rezolva cu o cheie prefera sa "rezolve" cu foarte multi bani. Asta ar fi material pentru DNA. cum se arunca cu banii publici... fara numar.
Vlad
28 oct 10:22
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de refugiile de tramvai din București înguste lipsite de garduri de protecție.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE