Defecţiune tehnică sau viteză prea mare? Ipoteze de lucru în cazul accidentului de tramvaiCei trei vatmani au fost audiaţi, la Brigara Rutieră, în cursul după-amiezii de joi, în urma carambolului produs în Pasajul Lujerului din Sectorul 6.

Coliziunea nu a putut fi anunţată din timp deoarece doar unul dintre vatmani era dotat cu staţie de emisie recepţie pentru a putea comunica.

Potrivit Realitatea TV, vina ar aparţine vatmanilor, care nu au păstrat distanţa necesară frânării în timp util.

Cel mai grav afectat a fost tramvaiul al doilea care staţiona în momentul în care a fost lovit din spate de cel de-al treilea mijloc de transport. Accidentul a pornit de la faptul că primul tramvai s-a defectat şi a rămas pe şine.

Primăria Capitalei a anunţat că a dispus o anchetă şi susţine că tramvaiele aveau făcută revizia tehnică.

Pe de altă parte, RATB a anunţat că va acorda despăgubiri persoanelor accidentate în tramvaiele deraiate.

Ultimele date centralizate de medici arată că, după carambolul de la Lujerului, 86 de călători au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Etichete: anchetă, carambol, Pasajul Lujerului, tramvai 41

0/0 COMENTARII
Razvan
11 May 13:17
+0
VOTURI
-0

Apropo, ce au facut domnilor pedelaci Crit si Popescu? Dorm in post... Pe vremea lui Aron s-au mai achizitionat ceva materiale, masini. Dar de cand au venit pedelei la putere nu au investit in absolut nimic. Iar tu sluga a pedeleului care tot postezi comentarii aiurea ar trebuii sa prezinti dovezi, nu doar dezinformezi lumea.

gigel
11 May 10:11
+0
VOTURI
-0

Ar trebui vazute achizitiile facute de RATB de calitate indoielnica la preturi astronomice.Cei care au fost si sunt in conducerea RATB-ului nu s-au interesat decat de "partea lor"din pret.Materiale cumparate la preturi de 20 ori mai mari decat in magazin.Conducerea trebuie sa fie formata din oameni capabili , pe meserie , nu din cei pusi politic care nu au decat un singur scop.Acel de a aduce bani pentru ei si pentru partid.

fag
10 May 23:28
+0
VOTURI
-0

Oprescu da dovada ca nu are nici un interes in siguranta oamenilor , pe el il intereseaza doar sa scoata bani de pe urma lor. Poate aceasta tragedie va deschide ochii oamenilor si nu vor mai vota cu Oprescu.

red
10 May 23:28
+0
VOTURI
-0

Cred ca Oprescu a pus la cale acuma tot , doar e doctor , acuma are de la cine sa mai ia niste bani. Cum e posibil da nu te intereseze sa verifici revizia mijloacelor de transport in comun OMG , el crede ca merg pana la nesfarsit fara sa le faci vreo revizie ceva.

rau
10 May 23:27
+0
VOTURI
-0

Mda se vede dezinteresul lui Oprescu de a subventiona RATB si RADET , datorita lui acuma multe persoane au de suferit.

lag
10 May 23:26
+0
VOTURI
-0

Daca Oprescu il interesa de revizia mijloacelor de transport in comnun nu cred ca se intampla o asemenea tragedie

zid
10 May 23:25
+0
VOTURI
-0

E logic sa se intample asa ceva daca RATB u are masini de epoca , dupa ce ca sunt de sute de ani nici macar revizia lor nu e facuta. Nici un interes din partea hotului de Oprescu pt asa ceva , el doar sa isi umple buzunaru.

face
10 May 23:25
+0
VOTURI
-0

Se vede ca Oprescu nu a fost interesat de reinoirea mijloacelor de transport in comun. A cumparat doar niste vechituri de la straini , de care ei nu mai aveau nevoie

drum
10 May 23:24
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

zero
10 May 23:24
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările.

Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaiele fara minime verificari tehnice. Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

verde
10 May 23:21
+0
VOTURI
-0

Primaria generala nu va mai subventiona RATB si RADET, a anuntat luni primarul Sorin Oprescu la prezentarea bugetului:"RATB si RADET sunt gauri negre pentru buget, iar subventionarea lor a dus la sufocarea modernizarii orasului...nu le mai putem da sute de milioane de euro anual" Si iata ce s-a intamplat in urma acestei decizii a lui Oprescu banditul! Tragedii, mor oameni! Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne desfiinteaza pe toti...Capuse, caini, tramvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

paul
10 May 22:54
+0
VOTURI
-0

pacat de el .. putea sa faca mai multe in mandatul asta ca sa mai fie votat si a 2-a oara ! nu pe ultima suta de metri sa se chinuie si nici acum ..

miti
10 May 22:49
+0
VOTURI
-0

oprescu nu mai merita increderea populatiei , ne-a tradat si dezamagit , nu s-a ocupat deloc de oras , doar de buzunarul lui ! ne-am saturat !

raicu
10 May 22:45
+0
VOTURI
-0

nu am auzit de multe proiecte finalizate de oprescu dar de cele ce am auzit nu stiu daca era ceva bun acolo , gen national arena , gen pasajul pipera si basarab … firme proaste pt aplicat panori…

ene
10 May 22:41
+0
VOTURI
-0

oprescu este un reprezentant usl , de aici din interesul lui pt bucuresti deducem si interestul celorlati , adica 0 , singurul iteres ramas in picioare este banul pe care ei il castiga/fura !

otilia
10 May 22:33
+0
VOTURI
-0

eu o sa il votez pe prigoana pentru urmatorul tur la primarie , oprescu asta a facut numai rau si numai victime !

kiko
10 May 22:29
+0
VOTURI
-0

agarici poc asta nu a fost si nici nu va fi in stare de nimic in loc sa se gandeasca cum sa faca ceva bun pt bucuresti in ultima speta, el sta sa alerge dupa cai verzi pe pereti !

mita
10 May 22:26
+0
VOTURI
-0

ca de obicei el se pricepe la tot si in acelasi timp la nimic , stilul a la Romania !

!!

ralu
10 May 22:23
+0
VOTURI
-0

oprescu a devenit atotcunoscator a studiat almanahe alaturi de venghele !

bebe
10 May 22:19
+0
VOTURI
-0

ce prostii mai vb si oprescu , chiar nu se mai satura ? nu vede ca rade lumea de el ?

diana
10 May 22:16
+0
VOTURI
-0

As propune o lege speciala pentru Oprescu sa fie batut cu pietre la Universitate pentru tot ce a facut bucurestenilor, ne furat cu nerusinare, nesimtirea lui nu are limite sper sa fie pedepsit pentru toate hotiile facute in primarie.

george
10 May 22:12
+0
VOTURI
-0

Sper sa nu il mai vad mandatul viitor pe PRIMARUL MAMALIGA asta si-a facut avere pe spatele nostru sa ii fie rusine, nu merita respectul nostru pentru tot ce a facut asta impreuna cu USL-ul.

cosmin
10 May 22:05
+0
VOTURI
-0

Oprescule nu te mai vrea lumea s-au saturat de tine, nu ai facut nimic bun in tot mandatul ce l-ai avut, ai taiat panglici de la proiecte ce nu ti-au apartinut, a fost munca unor oameni ce merita sa fie apreciati pentru efortul lor.

ciprian
10 May 22:01
+0
VOTURI
-0

Domn’ primar sa sti ca nu va mai crede lumea sunteti doar un minciunica ce face mamaliga si carnati pantru cartea recordurilor atat, altceva nu a-ti mai realizat, a scuze a-ti mai facut o imensa gaura in bugetul local.

cristina
10 May 21:31
+0
VOTURI
-0

Oprescule apucate de mana cu Ponta si Antonescu si dute la plimabre, va cumparam noi bilete de avion dus sa va trimitem in jungla Africana sa guvernati la maimute, sunt sigur ca nici ele nu v-ar alege.

tatian
10 May 21:22
+0
VOTURI
-0

nu stiu sa zic nici un lucru bun facut de oprescu in bucuresti , blocuri izolate putine , parcuri murdare , strazi cu cratere , deszapezire 0 , pod nefinisat ! sa imi spuna si mie cineva un exemplu de ceva concret facut cap coada de el !

aneta
10 May 21:18
+0
VOTURI
-0

oprescu a furat prea mult alaturi de acesti usl-isti si vad ca vrea sa o faca in continuare , chiar are impresia ca va mai castiga ? hahaha

inna
10 May 21:10
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic bun pt bucuresti , de ce sa il mai votam inca odata .. la ce ne ajuta ? iar sa avem strazi stricate , nedeszapezite ? ... mizerie peste tot ?

hera
10 May 18:50
+0
VOTURI
-0

Oprescu pentru mine nu a existat si nu va exista niciodata. Daca ma aflam intr-unul dintre tramvaie, nu dadeam in judecata RATB-ul .. ci PRIMARIA GENERALA!

cristi
10 May 18:49
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

cera
10 May 18:37
+0
VOTURI
-0

Cate tragedii trebuie sa se mai intample din cauza Primarului General Oprescu pentru ca noi bucurestenii sa il schimbam? Abia astept alegerile … Haideti sa votam inteligent!

belu
10 May 18:34
+0
VOTURI
-0

Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent. Nu trebuie sa se mai joace cu siguranta noastra!

horia
10 May 18:31
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera.

horia
10 May 18:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

zeku
10 May 18:27
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările. Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaiele fara minime verificari tehnice.

mari
10 May 18:31
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările.

Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaiele fara minime verificari tehnice. Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

gelu
10 May 18:24
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tramvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocirea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numai dupa voturi!!!!!

gica
10 May 18:19
+0
VOTURI
-0

O mare parte dintre cele 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu. 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută.

costea
10 May 18:13
+0
VOTURI
-0

Tragedii, mor oameni! Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne desfiinteaza pe toti...Capuse, caini, tramvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

atotputernicul
10 May 18:12
+0
VOTURI
-0

se putea intampla si mai rau. Oprescu are acum pe constiinta peste 80 de persoane ce au avut de suferit in urma accidentului. A lasat RATB in paragina, iar existenta unor investitii directe in infrastructura sunt nule.

cristi
10 May 18:12
+0
VOTURI
-0

talharul asta de Oprescu si-a construit vile si si-a deschis conturi cu banii nostri furati. A sustras fara mila fondurile din visteria RATB si RADET, iar noi am ajuns sa riscam la fiecare iesire din casa

dan
10 May 18:11
+0
VOTURI
-0

la RATB nu sunt bani de foarte mult timp…Oprescu a “investit” in niste panselute de 500 de euro ghiveciul. Cum sa coste o buruiana asa de mult?? Furaciunile astea o sa inceteze in scurt timp, cand dupa 10 iunie va veni cineva capabil la carma capitalei

ana
10 May 18:24
+0
VOTURI
-0

O mare parte dintre cele 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu. 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută. Pentru ca, Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tranvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocirea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numai dupa voturi!!!!!

master
10 May 18:11
+0
VOTURI
-0

daca nu-ti cade tencuiala-n cap, sau sa te muste cainii, stai linistit ca te loveste tramvaiul. E din ce in ce mai rau cu Oprescu la putere, ne omoara cu zile incet incet banditul asta cu sange comunist

mario
10 May 18:11
+0
VOTURI
-0

o nenorocire si mai mare se putea intampla astazi, unde cineva putea ajunge infirm din cauza neglijentei lui Oprescu. A transferat conturile ratb-ului in off-shorurile sale din strainatate.

next
10 May 18:10
+0
VOTURI
-0

peste 150 de tramvaie au gradul de uzura de circa 100 de ani. E inadmisibil sa circulam cu mijloace de transport vechi de un secol. In mandatul lui Oprescu, te astepti la orice

boris
10 May 18:10
+0
VOTURI
-0

Primarul a afirmat ca ratb-ul si radet-ul sunt niste gauri negre la buget. In loc sa gaseasca modalitati de imbunatire, acesta nu mai acorda subventii, banii transferandu-se in conturile sale din Cipru si Grecia

razvan
10 May 18:10
+0
VOTURI
-0

la anuntarea bugetului, Oprescu a zis ca Primaria nu va mai subventiona RADET si RATB. Cu asemenea masuri, e si normal ca lucrurile sa nu mearga ca la carte

monalisu
10 May 18:05
+0
VOTURI
-0

Primaria generala nu va mai subventiona RATB si RADET, a anuntat luni primarul Sorin Oprescu la prezentarea bugetului:"RATB si RADET sunt gauri negre pentru buget, iar subventionarea lor a dus la sufocarea modernizarii orasului...nu le mai putem da sute de milioane de euro anual" Si iata ce s-a intamplat in urma acestei decizii a lui Oprescu banditul!

avira
10 May 17:23
+0
VOTURI
-0

La RATB nu sunt bani nici de întreţinere sau reparaţii, iar primarul Sorin Oprescu refuză să aloce sumele necesare!! Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute-o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent

Niki
10 May 18:30
+0
VOTURI
-0

In caz ca nu stiati, majoritatea celor 500 de vehicule cu tracţiune electrică din inventarul Regiei Autonome de Transport Bucureşti ar putea fi considerate piese de muzeu. 165 de tramvaie au grad de uzură peste 100 la sută. Ca pe primarul Bucurestiului il doare fix in cot de siguranta noastra!!Oprescu nu a mai vrut sa auda de siguranta cetatenilor care calatoresc in tramvaie. Oprescu, este criminalul Capitalei. Dupa nenorocorea de la Sighet, unde o firma mascata de a lui a distrus vieti, iata ca, acum iar s-a intamplat o mare nenorocire! Opriti-l oameni buni pe acest criminal care umbla numai dupa voturi!!!!!

iruletheworld
10 May 17:23
+0
VOTURI
-0

RATB-ul a rămas fără bani pe sfârşit de an pentru că Oprescu a cheltuit toţi banii şi nu şi-a făcut încasările.

Deşi Consiliul General a alocat în decembrie bani către RATB, Oprescu nu a făcut plăţile şi iarna aceasta au fost autobuze care au circulat cu anvelope de vară, iar tramvaielefara minime verificari tehnice. Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE