Defecţiuni majore în Parcul Drumul Taberei. Ce a decis primăriaParcul Drumul Taberei, cu un design unic şi a cărui modernizare a costat aproape 75milioane de lei, a intrat în reparaţii. Şi asta pentru că atât alei şi mobilierul urban, cât şi terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii s-au deteriorat considerabil de la inaugurarea făcută în grabă,în urmă cu numai trei ani. 

Defectiuni majore in Parcul Drumul Taberei. Ce a decis primaria
Defecţiuni majore în Parcul Drumul Taberei. Ce a decis primăria

Materialele de proastă calitate, montajul grăbit şi furia de neînţeles a unora dintre vizitatori, au transformat parcul într-un loc de ocolit, scrie Digi24.

La nici trei ani distanţă de la o inaugurare mult aşteptată până şi gardurile sunt rupte, locurile de joacă pentru copii sunt pline de capcane periculoase, info-chioşcurile turistice sunt defecte, iar terenurile de baschet şi de mini-fotbal sunt aproape distruse. „S-au rupt toate astea. Erau trambuline pentru copii. E groaznic. A căzut o fetiţă aici, de abia au scos-o părinţii, să ştiţi. Să-i scoată picioarele de acolo", a spus o femeie pentru Digi24.

Situaţia vine după ce Uniunea Europeană a plătit aproape 49 de milioane de lei pentru modernizarea acestui parc, iar Statul Român încă 26 de milioane de lei.

Însă autorităţile n-au recepţionat nici până astăzi lucrarea inaugurată în 2015, aşa că nu au putut face reparaţii. Primarul Sectorului 6 spune, însă, că a găsit portiţa legală care-i va permite să refacă parcul.„Neavând proces-verbal de recepţie, nu am putut accesa această garanţie. Reparăm locurile de joacă, refacem aleile, pentru că în acest moment aleile sunt prevăzute cu un pietriş stabilizat, o răşină epoxidică, care din punct de vedere tehnic nu rezistă la traficul care este în acest moment în parcul Drumul Taberei", spune Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Autorităţile anunţă că reparaţiile se vor încheia pe 1 iulie, dar pe toată perioada intervenţiilor parcul rămâne deschis publicului.

Etichete: Gabriel Mutu, parcul Drumul Taberei, reparaţii, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE