Demisii în lanţ din PDL: Cristian Poteraş pleacă de la şefia PDL Sector 6Cristian Poteras pleaca de la sefia PDL Sector 6
Cristian Poteraş pleacă de la şefia PDL Sector 6

Preşedintele PDL Sector 6, Cristian Poteraş, a anunţat că va demisiona şi el de la conducerea partidului acestui sector, ca urmare a gestului similar al Elenei Udrea. Întrebat dacă gestul Elenei Udrea va trebui urmat şi de preşedinţii organizaţiilor de sectoare, Poteraş a răspuns: "Da, şi eu îmi voi da demisia. O voi anunţa mâine, voi face o conferinţă de presă mâine", a declarat pentru EVZ, Poteraş. Cât despre demisia Elenei Udrea, Poteraş a spus că este o demisie de onoare, care îl face să aprecieze "omul Elena Udrea pentru că a fost cu picioarele pe pământ şi nu s-a îmbătat cu apă rece".

Potrivit unor surse din partid, în cursul zilei de astăzi ar urma să-şi prezinte demisiile şi ceilalţi preşedinţi de sectoare ai PDL.

Cristian Poteraş a pierdut alegerile pentru funcţia de primar la Sectorul 6 în faţa lui Rareş Mănescu de la USL la o diferenţă de aproape 30 de procente. După opt ani de mandat, Poteraş a mai fost votat de doar 20% dintre alegători.

Etichete: Cristian Poteraş, demisie, pdl, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE