DEMISII în PNL. Alina Gorghiu şi-a depus mandatul: A fost o onoare să fiu preşedintele PNLPreşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a depus luni mandatul de şef al formaţiunii liberale, declarând că acesta era "singurul gest" pe care îl putea face după eşecul partidului său în alegeri. Secretarul general al PNL Ilie Bolojan şi preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi-au depus demisiile din funcţii.

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu şi-a depus luni mandatul de şef al formaţiunii liberale, declarând că acesta era "singurul gest" pe care îl putea face după eşecul partidului său în alegeri.

"Am avut încă de ieri discuţii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, cu conducerea centrală şi i-am informat că pentru mine nu există alt gest decât cel al depunerii mandatului. A fost o onoare pentru mine să fiu preşedintele PNL doi ani de zile. A fost o onoare să colaborez cu colegi mei şi îi asigur că o să fac asta în continuare indiferent de poziţia pe care o voi ocupa", a declarat Gorghiu.

Alina Gorghiu a afirmat că sunt şi alţi lideri din conducerea partidului care îşi asumă aceeaşi atitudine.

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, propune demisia tuturor preşedinţilor de filială care au obţinut un scor mai mic de 30%, inclusiv a sa, fiind de părere că rezultatele alegerilor de duminică nu pot fi doar "puse în cârca" Alinei Gorghiu.

Secretarul general al PNL Ilie Bolojan şi preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi-au depus demisiile din funcţii, au spus luni pentru Mediafax surse liberale.

Liberalii nu au identificat încă un lider care ar putea prelua funcţia de preşedinte cu titlu interimar, au precizat sursele citate, susţinând că BPN al PNL ar putea respinge demisia Alinei Gorghiu.

În interiorul partidului au fost vehiculate pentru preluarea interimatului numele lui Mircea Hava, Gheorghe Flutur, dar şi al Ralucăi Turcan, însă, nicio opţiune nu s-a conturat încă.

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Andrei Iordache, şi-a anunţat demisia din funcţie, prin intermediul unei postări pe Facebook, după ce liberalii au obţinut un procent foarte mic în reşedinţa judeţului Olt.

Iordache anunţase, înainte de alegeri, că îşi va depune mandatul în cazul în care PNL nu va reuşi să obţină minim 30 la sută din voturile slătinenilor.

La Camera Deputaţilor, PNL Slatina a luat doar 14,33%, faţă de scorul de 58,22% obţinut de PSD. Rezultatul este similar şi pentru Senat: PSD – 58,51%, PNL – 15,43%

"Aşa cum am promis, în urma rezultatului de ieri,demisionez din funcţia de preşedinte PNL Slatina", a scris Andrei Iordache.

Etichete: alina gorghiu, demisii pnl, PNL, rezultate alegeri parlamentare

0/2 COMENTARII
General Katana
13 dec 12:09
+0
VOTURI
-0
mda, isi dau aceste parasute ambulante isi dau demisia dintr-un partid si se muta la castigatori, adica la PSD.
Clar nu sau bagat la PNL pentru a materializa promosiunile catre cei care cica i-au ales, ci pentru buzunarul lor si familia care trebuie sa traiasca.

Sa va f&&& dracii de trogloditi !!! La ghilotina cu voi !
mihai
12 dec 23:12
+0
VOTURI
-0
Simplu si direct. De ce preferam in continuare, infractorii?!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE