Denise Rifai a adus păpuşi cu Pinocchio în emisiune, pentru Piedone şi Sava VIDEODenise Rifai a prezentat, în cadrul emisiunii Ora Primarului de la Realitatea Tv, două păpuşi Pinocchio despre care a spus că îi reprezintă pe candidatul PNL la Primăria Sectorului 4 şi actual primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava şi pe fostul edil al sectorului, Cristian Popescu Piedone. Cei doi au primit păpuşile după ce au refuzat să participe la emisiunea moderată de Rifai.

Denise Rifai a adus papusi cu Pinocchio in emisiune, pentru Piedone si Sava VIDEO
Denise Rifai a adus păpuşi cu Pinocchio în emisiune, pentru Piedone şi Sava VIDEO
Foto: realitatea.net

Gestul moderatoarei talk-show-ului de la Realitatea TV, Denise Rifai, a fost "inspirat" chiar de o întâmplare petrecută în perioda în care Traian Băsescu era primar general al Bucureştiului şi al cărui protagonist a fost însuşi Piedone.

"Invitaţii mei de azi ar fi trebuit să fie candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, şi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, înscris şi el acum în cursa pentru un loc la consiliul local al sectorului 4, din partea PPUSL. Cum Răzvan Sava ne-a promis în primă instanţă că va veni în emisiune, însă ulterior s-a răzgândid spunând că nu mai poate ajunge deloc, iar Popescu Piedone a spus că nu ne poate onora cu prezenţa pentru că nu se consideră candidat la Primăria sectorului 4, am decis să le facem cadou câte un Pinocchio; o păpuşă simbol pentru comportamentul celor doi din ultima perioadă", a spus Denise Rifai, conform realitatea.net.

În timpul emisiunii la care a absentat însă, Cristian Popescu Piedone a trimis echipei de producţie un SMS în care mulţumea pentru "reclama gratuită". Totuşi, la final, a afirmat că o va da în judecată pe Denise Rifai.

"Cu toate că nu s-a grăbit deloc să dea curs invitaţiei mele de a fi alături de noi în platoul Realitatea TV, la 'Ora Primarului', iată că imediat după emisiune, fostul primar Cristian Popescu Piedone s-a grăbit să anunţe peste tot că mă va da în judecată.... Un gest tipic politicienilor de astăzi. Cristian Popescu Piedone încearcă să se victimizeze!", a precizat Denise Rifai.

                  

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, denise rifai, ora primarului, Piedone, sava, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Demisionarul
31 May 12:55
+0
VOTURI
-0
Santeti buni, Piedone?
Sau in cazul primarilor nu e obligatorie cunoasterea limbii romane?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h