Denise Rifai, în atenția CNA. Emisiunea ei, "Ora primarului", ar putea fi monitorizată de ConsiliuEmisiunea lui Denise Rifai de la Realitatea Tv, Ora Primarului, ar putea fi monitorizată de CNA, după ce un membru al Consiliului s-a autosezizat și a cerut supravegherea.

Denise Rifai, in atentia CNA. Emisiunea ei, "Ora primarului", ar putea fi monitorizata de Consiliu
Denise Rifai, în atenția CNA. Emisiunea ei, "Ora primarului", ar putea fi monitorizată de Consiliu
Foto: catavencii.ro

Dorina Rusu, membru CNA, s-a autosesizat și a cerut monitorizarea emisiunii electorale Ora Primarului, prezentată de Rifai la Realitatea TV.

Dorina Rusu a declarat pentru Paginademedia.ro că a luat în vedere această emisiune pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

Moderatoarea Denise Rifai a făcut deliciul internetului în ultimele zile prin întrebările pe care le-a adresat invitaților din emisiunea Ora Primarului de la Realitatea Tv.

Întrebările puse de Denise Rifai invitaților:

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile "fine şi scumpe" şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Următoarea "victimă" din emisiune a fost Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost întrebat insistent de moderatoare ce este un document și a fost acuzat că vrea "să se împreuneze cu tot sectorul".

A urmat candidatul PRU la Primăria Sectorului 2 Augustin Hagiu, care a fost întrebat dacă observă cât de murdare sunt şinele de tramvai din Capitală, dar și Nicușor Dan. Printre întrebările memorabile puse de moderatoare candidatului USB se numără şi una referitoare la "tramvaiul 101".

Etichete: denise rifai, denise rifai cna, denise rifai intrebari, ora primarului

0/2 COMENTARII
vlad
25 May 10:28
+0
VOTURI
-0
Mda, super, o monitorizeaza pe singura jurnalista care chiar isi face treaba si ii pune in dificultate pe oamenii astia!!! Si ii arata ce sunt cu adevarat: niste politruci!!

De ce nu se sesizeaza CNA-ul pentru ce s-a intamplat la Antena 3 acum 2 zile?? Au facut dezbatere, dar nu au invitat si pe Turcescu (desi are in sondaje cat Predoiu), pt ca nu le place de el si de Basescu!! Ce-i asta??? Conteaza preferintele tale intr-o campanie electorala??? Au dat spatiu suficient partidului astora (habar n-am cum se cheama)?? Daca nu, situatia este foarte grava, este practic frauda electorala si ar trebui de-a dreptul sa le inchida postul!! La fel si cu celelalte!!! Asta trebuie CNA-ul sa monitorizeze.... nu intrebarile lui Rifai
EC I SMRANDESCU
24 May 18:11
+0
VOTURI
-0
stimati jurnalisti in cei26 de ani in democratia chiorilor si libertatea orbilor ati imbecilizat popotul romin cu un stat de drept mafiot am plecat dela rau si am ajuns la mai rau

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h