Denise Rifai, REACŢIE pe FACEBOOK: A scoate din context înseamnă a manipulaJurnalista Denise Rifai a reacţionat duminică pe Facebook invitând oamenii să urmărească integral emisiunile sale, "nu doar ceea ce posteaza anumiti "colegi" pe facebook". Mai mult, moderatoarea emisiunii electorale „Ora primarului” de la Realitatea TV a atras atenţia că "a scoate din context înseamnă a manipula".

Denise Rifai
Denise Rifai

"Va invit sa urmariti integral emisiunile, nu doar ceea ce posteaza anumiti "colegi" pe facebook. Pentru ca a scoate din context inseamna a manipula! Ne vedem maine! smile emoticon 17.00, @ORAPrimarului ‪#‎ORAPrimarului‬ ‪#‎RealitateaTV‬", a scris moderatoarea emisiunii pe Facebook.

Moderatoarea Denise Rifai, care a făcut deliciul internetului în ultimele zile prin întrebările pe care le-a adresat invitaților din emisiunea Ora Primarului de la Realitatea Tv, a fost ironizată de Dragoș Pătraru de la Starea Nației, dar și de jurnalista Simona Tache. 

Dragoș Pătraru a numit-o „Denise, pericol public" și i-a dedicat, în urmă cu cîteva zile, un fragment de emisiune.

„În stilul ăsta, emisiunile doamnei Rifai s-ar putea transforma în producții interzise minorilor", a comentat realizatorul conform paginademedia.ro.

Pornind de la o întrebare a realizatoarei TV pentru un candidat la primărie („Ce facem cu șinele de tramvai murdare?"), Ionuț Cristache de la Antena 3 a acceptat provocarea și s-a apucat de... spălat șinele de tramvai.

Totodată, Simona Tache a compus pe blog un "interviu" savuros: Denise Rifai, în dialog cu ...Denise Rifai. Fragment:

Denise Rifai-reporter: Doamna Rifai, știți ce este nimicul?
Denise Rifai-invitat: Păi, ce să fie, doamnă? Nimic... (...)

Denise Rifai-reporter: Cât nimic ați putea să vă cumpărați din 5.000 de lei, doamna Rifai?
Denise Rifai-invitat: Cât vreau eu, doamnă. (...)

Denise Rifai-reporter: Vreți să vă spun eu, doamnă, ce e nimicul? Că văd că vă e frică de adevăr. Nimicul este... nimic.
Denise Rifai-reporter: Încă o întrebare, doamnă, poate măcar la asta sunteți capabilă să răspundeți. Ce am eu în cap, doamnă?(...)
Denise Rifai-invitat: Nimic, doamna Rifai, aia aveți în cap.

Ironizată de colegii de breaslă, Denise Rifai a reacţionat pe Facebook:

 

Reamintim că, la începutul săptămânii, Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, s-a enervat în direct, la Realitatea Tv, după ce Denise Rifai, moderatoarea emisiunii, i-a adresat mai multe întrebări incomode. Cele două au ridicat tonul, s-au contrat, iar jurnalista i-a spus fostei colege de televiziune că ştie că îi plac lucrurile "fine şi scumpe" şi a întrebat-o din ce se va întreţine având în vedere că salariuL de primar este de doar 5.000 de lei.

Următoarea "victimă" din emisiune a fost Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, care a fost întrebat insistent de moderatoare ce este un document și a fost acuzat că vrea "să se împreuneze cu tot sectorul".

A urmat candidatul PRU la Primăria Sectorului 2 Augustin Hagiu, care a fost întrebat dacă observă cât de murdare sunt şinele de tramvai din Capitală, dar și Nicușor Dan. Printre întrebările memorabile puse de moderatoare candidatului USB se numără şi una eferitoare la "tramvaiul 101".

Etichete: denise rifai, Denise Rifai campanie electorală, Denise Rifai facebook, Denise Rifai mesaj pe facebook, emisiune denise rifai

0/5 COMENTARII
OM DIN ROMANIA
24 mai 15:37
+0
VOTURI
-0
baaa! Acum 2 ani cu dicutii scoase din context ati linsat o profesoara si ati pus-o la zid! Denisuca, atunci, n-a zis nimic, ba din contra, dadea cu pietre
ghiocel
24 mai 09:34
+0
VOTURI
-0
Parasutata asta face un duo perfect cu textierul ala de rares . Sunt doi penibili cu lipsa de materie cenusie la gramaj .
coca
23 mai 19:52
+0
VOTURI
-0
Domnisoara Denise Rifai a fost fatis partinitoare cu candidatii PSD sector 1 si 2. Mai ca nu-I intreba: "nu-I asa ca..". Mai ales cu Dl Tudorache.
Penibil !
Mamaie
23 mai 19:24
+0
VOTURI
-0
Ce sa spun, poponarul de Cristache (un fel de Nita Cretinita reloaded) - si cu baragladina aia basinoasa - doi prosti
lolitta
23 mai 13:13
+0
VOTURI
-0
Maniera de a face jurnalism in Romania pare fi a kgb-ului ,jurnalistul da cu ghioaga cu o placere patologica ,crezand ca face educatie ,dar,el insusi ,e prost educat,lideri de piata fiind cei de la romania tv,b1 si chiar filozoficul dragos patraru !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE