DENUNŢ în dosarul Microsoft, făcut de Dorin Cocoş: L-a inclus în relatări pe Blaga, nu şi pe UdreaDorin Cocoş a făcut un denunţ în dosarul Microsoft, incluzându-l în relatări pe Vasile Blaga, însă nu a făcut nicio referire la Elena Udrea, potrivit unor surse judiciare.

Dorin Cocos a facut un nou denunt la DNA, in dosarul ANRP
Dorin Cocoş a făcut un nou denunţ la DNA, în dosarul ANRP
Foto: presalibera.net

Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocoş, în schimb au menţionat că firul mărturisilor acestuia duce până la Vasile Blaga, informează stiripesurse.ro.

Potrivit aceloraşi surse, Cocoş nu a făcut nicio referire în denunţul său la adresa Elenei Udrea.

Instanţa supremă a rămas, vineri, în pronunţare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind măsurile preventive vizându-i pe Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Dumitru Nicolae, în dosarul Microsoft.

Surse judiciare au precizat că, în sala de judecată, Cocoş, Sandu şi Dumitru Nicolae i-au spus judecătorului că recunosc acuzaţiile DNA şi că au colaborat cu anchetatorii, în vreme ce Gheorghe Ştefan şi-a menţinut declaraţiile iniţiale în care nu recunoaşte implicarea sa în dosarul Microsoft.

Anchetatorii au solicitat schimbarea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pentru Dorin Cocoş, iar în cazul celorlalţi doi menţinerea arestului preventiv, potrivit tvr.ro.

Etichete: denunț, dorin cocos, DOSARUL MICROSOFT, Elena Udrea, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h