Dacian Cioloş, chemat în Parlament. Deputaţii PNL cer dezbatere pe legislaţia electoralăPNL solicita o dezbatere in Camera Deputatilor pe tema legislatiei electorale, cu participarea premierului Dacian Cioloş.

Deputatii liberali au solicitat organizarea unei dezbateri pe tema legislatiei electorale, luni, la Camera Deputatilor, la care sa participe si premierul Dacian Ciolos, informează hotnews.ro.

In Biroul permanent de luni se vor stabili data dezbaterii, dar si timpii alocati pentru fiecare grup parlamentar, informeaza Agerpres.

Grupul deputatilor PNL a solicitat ca saptamana viitoare, luni, sa se organizeze o dezbatere politica cu tema "Legislatia electorala romaneasca trebuie sa asigure o mai buna reprezentativitate a cetatenilor", cu prezenta prim-ministrului, in temeiul articolului 206 din Regulamentul Camerei Deputatilor, care face referire la Ora premierului.

Potrivit unei solicitari a PNL semnata de liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, dezbaterea vizeaza subiecte precum alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar si pregatirea alegerilor parlamentare si garantarea accesului cetatenilor din diaspora la votul prin corespondenta.

Etichete: alegeri electorale, legislatie, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE