Deputatul aflat în greva foamei în Parlament a fost dus la spital



Deputatul Aurelian Mihai, fost membru PP-DD, aflat în greva foamei în Parlamentul României, a fost dus de urgență la spital. El se afla de 7 zile în greva foamei în semn de protest față de condițiile românilor din diaspora. 

Accident in Bucuresti, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate. Un barbat a ajuns la spital
Accident în București, după ce un șofer nu a acordat prioritate. Un bărbat a ajuns la spital

Deputatul Aurelian Mihai, aflat în greva foamei în Parlamentul României, a fost dus de urgență la spital. El se afla de 7 zile în greva foamei în semn de protest față de condițiile românilor din diaspora. 

"Vă transmit nemulţumirile lor, români care trăiesc de ani de zile în comunităţile româneşti în afara graniţelor ţării, fie că discutăm despre taxele consulare ridicate, fie că discutăm despre taxele de funcţionare”, spunea Aurelian Mihai, în urmă cu o săptămână când a anunțat că intră în greva foamei.  

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că deputatul Aurelian Mihai a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Opriţa a precizat că echipajul SMURD a vrut să îi facă un test de glicemie, însă deputatul a refuzat, cerând doar să fie dus la un spital.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la SUUB, Andrei Georgescu, a declarat pentru Mediafax că deputatul Aurelian Mihai a fost adus la unitatea sanitară şi este supus unor investigaţii medicale.

Andrei Georgescu a precizat că deputatul le-a spus medicilor că nu vrea să rămână internat, cerând ca la finalul investigaţiilor să fie lăsat să plece.

Aurelian Mihai a ţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că se simte foarte obosit şi că va chema ambulanţa pentru că nu vrea să leşine în Parlament.

”Voi pleca după ce terminăm aici pentru că nu vreau să ajung să leşin prin Parlament şi să fiu acuzat că-mi fac imagine. Mă simt obosit, o să chem ambulanţa, voi alege să merg la spital pentru a fi monitorizat”, a precizat Aurelian Mihai.

El a spus că pe parcursul celor opt zile de greva foamei ”nu a existat un dialog şi niciun mesager din partea Guvernului” şi că parlamentari ai puterii i-au transmis că, prin gestul lui, vrea să-şi facă imagine.

”Am fost acuzat de colegi de la putere că îmi construiesc imagine, mi-aş fi dorit ca imaginea să şi-o contruiască dumnealor, pentru că aveau resursele la îndemănă. Nu-mi fac imagine din acest punct de vedere, imaginea se face altfel”, a adăugat Aurelian Mihai, care a spus că nu are limită pentru continuarea protestului.

Etichete: deputat, greva foamei, parlament, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h