Deputatul Ioan Oltean, AUDIAT LA DNADeputatul Ioan Oltean este audiat,luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). El este cercetat sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de intervenţii la ANRP pentru despăgubirea ilegală a omului de afaceri Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mită 600.000 de euro.

Deputatul Ioan Oltean, AUDIAT LA DNA
Deputatul Ioan Oltean, AUDIAT LA DNA

Deputatul Ioan Oltean a venit, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), însă nu  a dorit să spună dacă a fost citat de procurori în dosarul în care este urmărit penal pentru intervenţii privind despăgubiri acordate de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) sau dacă s-a prezentat pentru a da declaraţii într-o altă cauză, scrie Mediafax. 

Deputatul PNL Ioan Oltean este acuzat de procurorii DNA că a primit 600.000 de euro de la Mihai Rotaru, acţionar la CS Universitatea Craiova, într-o biserică din Chitila, pentru a interveni în favoarea omului de afaceri la ANRP. Oltean ar fi intervenit la fosta şefă a ANRP Crinuţa Dumitrean, astfel că Rotaru a obţinut o despăgubire de aproape 109 milioane de lei pentru un teren care, potrivit procurorilor, a fost supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei.

Etichete: audiat, despăgubiri, DNA, Ioan Oltean

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE