Deputatul UNPR exclus din partid, Răzvan Tănase: "Poate a deranjat declarația mea politică"UNPR a decis excluderea din partid a deputatului de Prahova Răzvan Tănase, ales sub sigla PPDD şi înscris în UNPR în urmă cu un an, decizia fiind luată din cauza lipsei de activitate politică a parlamentarului.

Deputatul UNPR exclus din partid, Razvan Tanase: "Poate a deranjat declaratia mea politica"
Deputatul UNPR exclus din partid, Răzvan Tănase: "Poate a deranjat declarația mea politică"
Foto: cdep.ro

În urma știrilor apărute joi deputatul Răzvan Ionuț Tănase a trimis un comunicat de presă prin care anunță că a aflat din presă de această excludere din UNPR. "Poate a deranjat declarația mea politică", spune deputatul.

COMUNICATUL remis de Razvan Ionut Tanase:

Astazi, 20 noiembrie 2014, am aflat din presa ca am fost exclus din UNPR, motivul fiind, din cate inteleg din comunicatul dat catre mass-media, slaba implicare in activitatea partidului.

Curios este faptul ca la sedinta din data de 19 noiembrie 2014 cu cele doua grupuri parlamentare nu s-a discutat nimic de acest lucru, ba mai mult, nici unui coleg nu i s-a dat cuvantul, in cele 25 de minute vorbind doar conducerea partidului.

Poate a deranjat declaratia mea politica din dimineata aceleiasi zile, avand in vedere si interpelarea depusa pe aceeasi tema cu mult timp in urma.

Avand in vedere ca pana la ora 17.30 am fost impreuna cu fostii mei colegi si nu mi s-a comunicat o astfel de decizie, nu pot decat sa le multumesc pentru efortul depus ...de a munci si noaptea!

Imi pare rau ca declaratia politica (pe care o anexez) depusa de catre mine marti, 18 noiembrie 2014, la Camera Deputatilor i-a iritat atat de tare pe colegii mei care se pare ca nu au inteles in mod obiectiv mesajul pe care eu l-am transmis cu toata sinceritatea. Poate ar fi bine ca atunci cand gresim sa ne cerem scuze, indiferent de functia detinuta si nu sa ne suparam atunci cand colegii iti atrag atentia ca ai gresit.

Referitor la "slaba activitate", aceasta se poate vedea pe site-ul Camerei Deputatilor. Oare declaratiile politice in care se spune adevarul sunt catalogate de catre organizatia UNPR Prahova ca fiind "slabe"?

Oricum, incepand cu data de 19 noiembrie 2014, am decis sa imi continui activitatea in Parlamentul Romaniei ca deputat independent.

Pe alegatorii mei doresc sa-i asigur de faptul ca acesata schimbare nu va influenta sub nici o forma implicarea mea in lupta pentru o viata mai buna si ducerea la bun sfarsit a planurilor pe care mi le-am propus pentru colegiul pe care il reprezint."

Etichete: deputat, exclus, partid, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE