Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa pe Arena NaţionalăLiga Profesionistă de Fotbal a anunţat prin intermediul site-ului oficial, că partida dintre Dinamo şi Steaua, care se avea loc pe 30 noiembrie, se va disputa pe Arena Naţională.

STEAUA-DINAMO
STEAUA-DINAMO

Marele derby al României, FC Dinamo - FC Steaua se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, cu o zi înaintea Zilei Naţionale a României.

Partida contează pentru etapa a 18-a a Ligii 1 şi este programată miercuri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Meciul din tur, disputat tot pe Arena Naţională, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Dorin Rotariu şi William de Amorim. A fost al cincelea meci consecutiv dintre cele două care s-a încheiat nedecis.

Dacă la meciul din 20 august, cele două rivale se aflau pe primele două poziţii ale clasamentului, în acest moment, cu trei etape înainte de meciul retur, din etapa a 18-a, Steaua ocupă primul loc, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 7, cu 20 de puncte.

Etichete: Arena Naţională, Dinamo, Steaua, steaua dinamo derby

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE