Deschiderea Mega Mall a blocat traficul pe liniile de tramvai. VIDEODupă cum era de prevăzut, deschiderea Mega Mall a condus la aglomerarea peste măsură a traficului în zonă. 

Peste 400.000 de bucuresteni au vizitat Mega Mall in primele zile de la deschidere
Peste 400.000 de bucureşteni au vizitat Mega Mall în primele zile de la deschidere
Foto: B365.ro

Șoferii au început să depășească nu doar pe linia de tramvai de pe propriul sens, ci și pe cea de pe sensul opus. O filmare făcută de un vatman de tramvai și postată pe pagina de Facebook RATB (care nu aparține Regiei Autonome) arată situația din teren: 

 

La doua zile dupa deschiderea MALL-ULUI de la Electroaparataj, nesimtirea " bucuresteanului " poate fi rasa cu cutitul, pielea lui fina e mai goasa ca soriciul de pe porc, rusine stimati conlocuitori ai acestui oras hidos a-ti ridicat nesimtirea, meltenismul, prostia la rang de arta .. sa va fie rusine, greu sentiment care v-ar putea incerca vreodata ...

Posted by RATB on Sunday, May 17, 2015

Etichete: mall, Mega Mall, RATB, realitatea, trafic, tramvai

0/5 COMENTARII
Alexandra
24 mai 16:31
+0
VOTURI
-0
Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Trimite "Info" la adresa de email dragos.alexandra@gmail.com
Fox
21 mai 20:25
+0
VOTURI
-0
"DESI ERA DE PREVAZUT" aglomeratia de la deschidere nu a fost prevazuta de puturosii redactori de la voi din redactie! Asa ca de ce sa trimiti un om sa se documenteze la fata locului??? Mai bine stai confortabil in scaunel cu sticla in fata si copiezi ce posteaza altii!!! Si copiezi si aiurea! Ca fapt divers aglomeratia era pe celalalt sens unde de obicei este asa, fara nicio legatura cu Mall-ul! Si politia sta acolo si nu face fata cu 6 echipaje sa ii disciplineze pe soferi! Asa ca nu mai mancati bors si miscati-va posterioarele pe teren!
Adrian Pop
21 mai 09:59
+0
VOTURI
-0
Amenzile rutiere pe banda rulanta ar putea fi si o sursa uriasa de bani la buget. Haosul din circulatia si parcarile neregulamentare din Bucuresti este cel putin pe jumatate datorat tolerantei si pasivitatii Politiei Rutiere.
miau miau
21 mai 06:09
+0
VOTURI
-0
Si militia rutiera ce zice? "Filmarea a fost facuta cu un aparat video neomologat, deci nu poate fi luata in considerare!"
Daca si-ar fi facut treaba si incepeau sa dea amenzi babane in loc sa stea sa se ROAGE de soferi sa treaca pe banda lor, nu se mai intampla asa ceva.
hau hau
20 mai 17:45
+0
VOTURI
-0
Au iesit taranusii la shopping

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h