Deschiderea "Orăşelului lui Moş Crăciun" din Parcul Lumea Copiilor din Capitală, amânatăDeschiderea "Orăşelului lui Moş Crăciun" din Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, programată pentru sâmbătă seară, a fost amânată pentru săptămâna viitoare, din cauza vremii nefavorabile, anunţă Primăria.

Parcul Oraselul Copiilor
Parcul Orășelul Copiilor

Conform sursei citate, organizatorii au luat decizia de a inaugura "Orăşelul lui Moş Crăciun" din Parcul Lumea Copiilor vinerea viitore, în 24 noiembrie.

Tot atunci se va deschide şi Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuţe cu globuri, ghirlande, produse de artizanat, dar şi patinoarul.

La începutul acestei săptămâni, Primăria Sectorului 4 anunţa că Parcul Lumea Copiilor va fi decorat cu 4.000 de beculeţe pentru sărbătorile de iarnă şi va avea un brad înalt de 12 metri, urmând să se transforme în "Orăşelul lui Moş Crăciun, cu concerte, spectacole pentru copii şi un patinoar.

Deschiderea era programată pentru sămbătă, iar primăria spunea că cele 4.000 de luminiţe din parc se vor aprinde în acelaşi timp cu cele din întregul sector.

 

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h