Descinderi la două BLOCURI SOCIALE din BucureştiPoliţia Locală Sector 4 a făcut, sâmbătă dimineaţă, mai multe descinderi la două blocuri de locuinţe sociale din zona Apărătorii Patriei, pentru a verifica dacă acestea sunt locuite cu forme legale.

Blocuri sociale sectorul 4
Blocuri sociale sectorul 4

În timpul acţiunii, care a durat aproximativ o oră, poliţiştii i-au legitimat pe locatari pentru a vedea dacă apartamentele sunt ocupate chiar de cei care au contracte de închiriere cu Primăria de sector.

Poliţia Locală a controlat 240 de apartamente din două blocuri sociale situate în Sectorul 4 al Capitalei, pentru a verifica dacă locuinţele sunt ocupate de cei cărora le-au fost repartizate, persoanele care locuiesc fără forme legale urmând să fie evacuate.

"A fost benefică acţiunea de acum două luni. Se verifică fiecare locatar care stă aici şi cum stă. A închiriat, afară, nu are cum să stea. Stă titularul de contract", susţine unul dintre locatarii, potrivit Mediafax.

Controlul vizează şi depistarea persoanelor care îşi deranjează vecinii şi sancţionarea acestora, la primărie fiind făcute mai multe sesizări în acest sens. Oamenii din cele două blocuri situate pe strada Nehoiu au profitat de ocazie pentru a se plânge de condiţiile improprii de locuit, invocând faptul că li s-au alocat spaţii insuficinte, dar şi că în blocuri sunt ploşniţe. În zona celor două blocuri au mai rămas un număr redus de poliţişti locali, pentru a continua verificările.

Etichete: blocuri sociale, blocuri sociale sectorul 4, forme legale, oameni evacuati, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
gunoieru
26 Nov 16:03
+0
VOTURI
-0
conditii improprii ? sa isi faca curat acolo unde stau. Daca isi arunca gunoaiele pe unde apuca ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE