Descoperire MACABRĂ în Capitală: Cadavru cu o pungă pe cap, găsit între blocuriAlertă, în această dimineață, în Capitală. Cadavrul unui bărbat de circa 20 de ani a fost găsit, în urmă cu puțin timp, în spatele unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul era îmbrăcat și avea la el un ghiozdan. Martorul care l-a găsit a sunat la 112 de urgență. Ceea ce este ciudat este că trupul bărbatului era acoperit cu o pungă.

112, Urgenta
112, Urgență

 Anchetatorii au identificat cadavrul găsit în Capitală cu o pungă în cap, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, iar trupul acestuia nu avea urme de leziuni, au precizat surse judiciare. Primele indicii arată că tânărul s-ar fi sinucis prin înghițirea unor substanțe, potrivit Mediafax.

Bărbatul găsit mort în Sectorul 6 al Capitalei, cu o pungă în cap, este un tânăr de 21 de ani, au precizat surse judiciare.

Primele indicii arată că este vorba despre sinucidere prin ingerarea unei substanțe sau a unor medicamente, mai ales pentru că trupul bărbatului nu avea urme de leziuni.

Trupul a fost dus la INML pentru necropsie, arată aceleași surse.

Polițiștii Secției 25 au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap".

Etichete: bărbat, cap, descoperire macabra, mort, punga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE